Alin Liţu a semnat cu Gaz Metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Liţu a semnat cu Gaz Metan
Alin Liţu a semnat cu Gaz Metan

Fostul jucător al Stelei, Alin Liţu, a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu Gaz Metan Mediaş, iar antrenorul Cristi Pustai a decis să renunţe la serviciile a 5 jucători, a declarat directorul general al clubului, Ioan Horoba.

"Liţu este deocamdată singura noutate din lotul nostru. El s-a şi mutat la Mediaş, iar în perioada următoare îi vom înregistra şi contractul la ligă", a spus Horoba, care  adăugat că la echipa a doua au mai fost aduşi câţiva jucători tineri care vor susţine probe de joc.

Alin Liţu s-a mai pregătit cu Gaz Metan Mediaş şi înainte de începerea actualului sezon, însă atunci cele două părţi nu s-au înţeles din cauza pretenţiilor financiare prea mari ale jucătorului. În cariera sa, atacantul a mai trecut pe la Steaua, Gloria Buzău şi Jiul Petroşani.

Tehnicianul Cristian Pustai a decis să renunţe la serviciile fotbaliştilor Mircea Voicu, Cosmin Paina şi Mircea Radu, cărora li s-au reziliat contractele, Vidakovic aşteaptă să devină liber de contract pentru că nu mai intră în vederile antrenorului, în timp ce Claudiu Boaru va rămâne în club ca antrenor secund şi jucător la echipa secundă.

Gaz Metan a început miercuri primul cantonament din pauză de iarnă, care va dura până pe 22 ianuarie şi va avea loc în România. Apoi, medieşenii vor pleca în Antalya, între 24 ianuarie şi 7 februarie.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite