Alexe: "Ne dorim un trofeu, suntem mulţi care n-am câştigat niciunul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul dinamovist Marius Alexe a declarat că-şi doreşte să înceapă cu dreptul noua ediţie de campionat, printr-o victorie în partida de vineri cu FCM Târgu Mureş.

Ne dorim să începem cu dreptul acest campionat, ne va aştepta un meci greu, dar suntem pregătiţi să-l câştigăm. M-am pregătit foarte bine în această perioadă, nu m-am gândit dacă voi pleca sau nu. Sper să joc cât mai bine şi în meciurile oficiale. Ne dorim să câştigăm un trofeu, suntem destui jucători care nu am obţinut nicio performanţă notabilă. Ar fi bine şi pentru noi şi pentru club să câştigăm campionatul. Avem un lot destul de bun, destul de omogen. Toţi spun că ar fi o surpriză să câştigăm noi campionatul, dar eu cred că nu ar fi, pentru că ne dorim foarte mult. Ca şi transferuri, Rapid s-a întărit cel mai mult în această pauză, dar nu am văzut niciun meci de-al lor", a spus Marius Alexe.

Antrenorul Liviu Ciobotariu speră ca în partida de vineri, fotbaliştii săi să demonstreze că au făcut o pregătire bună în această vară: "Aşteptăm cu nerăbdare începerea campionatului, echipa e pregătită din punctul meu de vedere. Am convingerea că jucătorii s-au pregătit bine şi vom demonstra vineri că suntem pe un drum bun şi într-o asccensiune de formă. Nu avem mari probleme de lot, doar minore, cu doi jucători uşor accidentaţi, dar sper să-şi revină până vineri".

Mijlocaşul Djakaridja Kone consideră că forţa echipei e dată de omogenitatea lotului, care nu a suferit mari schimbări în această pauză competiţională."Nu sunt nervos că lumea nu ne vede favoriţi la titlu, nu am de ce. Avem un antrenor nou, avem linişte şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun în acest sezon. Aşteptăm să înceapă noul sezon. În proporţie foarte mare suntem aceiaşi de anul trecut şi asta este forţa noastră. Vom munci mult pentru a obţine performanţe în acest an", a spus Kone.

Gabriel Torje spune că s-a obişnuit cu zvonurile legate de un posibil transfer al său şi că nu e disperat să plece de la Dinamo: "M-am obişnuit cu plecările, sunt prea multe plecări. M-am trezit într-o dimineaţă şi eram pe la Lyon pe undeva, dar eu eram acasă la Timişoara, dormeam. Se speculează foarte mult, dar eu nu mă gândesc la plecare. Nu suntem disperaţi să plecăm, mai avem destul timp, nici eu, nici Marius Alexe Nu am împlinit nici 22 de ani încă. Se speculează mult, dar eu până nu văd un act semnat nu mai cred nimic".

Partida Dinamo- FCM Târgu Mureş, din cadrul primei etape a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.20. Meciul se va desfăşura pe Stadionul Astra din Ploieşti, în urma unei decizii a FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite