Alexe: "Putem să obţinem Cupa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Alexe
Marius Alexe

Atacantul Marius Alexe consideră că un obiectiv mai uşor de atins pentru Dinamo în acest sezon este câştigarea Cupei României.

"Ne dorim să câştigăm campionatul, dar acum să vedem cât putem şi noi să ne îndeplinim această dorinţă. Nu ştiu ce şanse mai sunt, dar acum ar trebui să ne gândim doar la retur să câştigăm cât mai multe meciuri să urcăm cât mai sus în clasament. Noi ne-am dorit de la început să fim pe primul loc, dar din păcate acum suntem pe un loc şase la care nimeni nu se gândea. Locul şase nu are cum să ne încălzească. Trebuie să ne pregătim cât mai bine şi la anul să redresăm ce putem. Cupa este un obiectiv pe care putem să-l obţinem, trebuie să fim cât mai atenţi. La un transfer nu m-am gândit pentru că nu ştiu nici dacă există o ofertă pentru mine şi nici nu ştiu dacă este momentul", a spus Alexe.

La serbarea organizată de FC Dinamo pe terenul sintetic din cadrul complecului sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare au mai participat administratorul delegat Cornel Dinu, managerul sportiv Florin Prunea, antrenorii Ion Moldovan, Cornel Ţălnar şi Ionel Ganea şi secretarul general Constantin Eftimescu.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite