Ioan Becali: "Cătălin Munteanu ajunge la Dinamo! Alexe va pleca din vară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Becali
Ioan Becali

Ioan Becali anunţă că din vară Cătălin Munteanu va ajunge la Dinamo, deoarece îi va expira angajamentul cu FC Braşov. Totodată, acesta dezvăluie şi care va fi şi prima plecare din Ştefan cel Mare, Alexe.

"Sunt şanse foarte mari ca Munteanu să ajungă la Dinamo. Borcea l-a vrut şi în vară şi în iarnă. Poate să mai ajute acest club câţiva ani buni", spune Becali.

"Cel ami probabil Alexe va pleca din vară pe o sumă importantă de bani. Depinde şi ce vrea Dinamo. Ar putea fi şi împrumutat pe un an de zile, pe două milioane. Suma ar fi între 4-5 milioane, în caz că-l vinde Dinamo. Sunt oferte pentru el şi rămâne să le analizăm", a mai spus Ioan Becali.

Dinu Gheorghe spune că Munteanu nu a ajuns în iarnă la Dinamo din cauza salariului.

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, dezvăluie modul cum au decurs în iarnă negocierile privind revenirea lui Cătălin Munteanu la Dinamo.

"Cătălin Munteanu a venit la mine în iarnă şi mi-a zis că vrea să plece la Dinamo. După două, trei zile a venit şi mi-a zis «Nu mai plec în Ştefan cel Mare, mi-au propus un salariu de-mi vine să-i scuip».

Cătălin Munteanu a câştigat la Braşov mai mulţi bani decât la Dinamo. Noi i-am dat 75.000 de euro la semnătură. Nu se pune problema să-i fi cerut bani lui Dinamo în schimbul lui Cătălin Munteanu", a declarat Dinu Gheorghe la Premium Liga pe GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite