Alexandru Piţurcă este bucuros că a venit la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Piţurcă a început antrenamentele la Craiova
Alexandru Piţurcă a început antrenamentele la Craiova

Noul atacant al Universităţii Craiova, Alexandru Piţurcă, a declarat că îţi doreşte să aibă mult mai multe realizări la gruparea din Bănie decât a avut în sezonul 2005-2006, când a jucat în tricoul alb-albastru.

Piţurcă jr. a spus că dorea să joace din nou la Universitatea Craiova. „Sunt foarte bucuros că am revenit la Universitatea. Sper să reuşesc mult mai multe decât când am fost prima oară aici. Îmi doream foarte mult să ajung la Universitatea Craiova şi a fost nevoie doar de o simplă chemare din partea domnului Adrian Mititelu ca să vin. A contribuit şi Eugen Trică, prin faptul că el este aici şi că am mai fost coleg cu el”, a declarat fotbalistul pe site-ul editie.ro.

Alexandru este convins că echipa sa nu va avea probleme cu retrogradarea. "Universitatea este pe un loc mincinos. Au avut multe meciuri în care au avut mult ghinion. Eu, personal, îmi propun să ajut cât mai mult echipa şi să revenim pe o poziţie în care să nu mai avem bătăi de cap cu retrogradarea. Sunt convins că returul va fi mai bun decât turul. Eu mi-am dorit să ajung la Craiova nu m-a interesat altă echipă”, a mai spus Alex Piţiurcă.

Ionuţ Luţu, fostul component al Universităţii Craiova, are încredere în Piţurcă jr. "Îl cunosc foarte bine pe Alex. Sunt sigur că de data asta va reuşi la Universitatea şi că în cel mai scurt timp va deveni golgeterul Ligii I", a declarat azi Luţu pe gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite