Alexandru Tudor va arbitra FCM Târgu Mureş - Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Tudor
Alexandru Tudor

Ion Crăciunescu a stabilit delegările pentru meciurile care se dispută vineri şi sîmbătă, din etapa a 18-a, ultima din acest an.

Gaz Metan Mediaş - FC Braşov va fi condusă la centru de Istvan Kovacs, din Satu Mare. La cele două tuşe se vor afla: Sebastian Gheorghe, din Suceava, şi Monica Riho, din Cluj.
Rezerva de arbitru: Marian Bordean, din Sibiu. Observatorii partidei: Aron Huzu, din Sibiu, şi Viorel Boiţ, din Timişoara.


Sportul - Concordia Chiajna va fi arbitrat la centru de Robert Dumitru, din Braşov. Acesta va fi ajutat de tuşierii Eduard Dumitrescu, din Piteşti, şi Carmen Neagu, din Oradea.
Rezerva de arbitru: Cristina Bujor, din Bucureşti. Observatori: Vasile Curt, din Constanţa, şi Mario Agiu, din Bucureşti.


Astra - CFR Cluj va fi condusă la centru de Ovidiu Haţegan, din Arad. Cei doi asistenţi: Octavian Şovre, din Oradea şi Aurel Oniţa, din Constanţa.
Rezerva de arbitru: Cristina Dorcioman, din Cîmpulung Muscel. Observatori: Dan Lăzărescu, din Bucureşti şi Romică Chihaia, din Bucureşti.


FCM Târgu Mureş - Dinamo va fi arbitrat de Alexandru Tudor. La cele două tuşe se vor afla Dorin Mudura, din Oradea, şi Adrian Ghinuleac, din Bucureşti.
Rezerva de arbitru: Lucian Rusandu, din Sfîntu Gheorghe. Observatori: Patriţiu Abrudan, din Cluj, şi Mircea Dancu, din Sibiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite