Alexa ia 100.000 de euro dacă trece de City!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iancu a anunţat că fiecare jucător va fi recompensat cu 45 de euro pentru fiecare minut jucat în sezonul trecut dacă Timişoara intră în grupele Ligii Europa. Ca şi anul trecut, când au eliminat Şahtior Doneţk, fotbaliştii de pe Bega vor încasa sume fabuloase în cazul în care vor da lovitura, de această dată, în „dubla“ cu „cetăţenii“.

„În «dubla» cu Manchester City, fotbaliştii noştri vor juca pe bani mai mulţi decât englezii. Unii dintre ei vor încasa chiar şi 100.000 de euro, dacă vom intra în grupele Ligii Europa", a fost anunţul-şoc făcut, duminică seară, de Marian Iancu.

Patronul Timişoarei s-a gândit la un sistem original de premiere în cazul în care bănăţenii vor da marea lovitură în partidele cu miliardarii din Premier League.

În caz de calificare, elevii lui Petrovici vor fi recompensaţi cu 45 de euro pentru fiecare minut bifat în Liga I în sezonul trecut! Iar, în privinţa celor care n-au fost în lot în ultima stagiune se va stabili o primă specială.

Finanţatorul formaţiei de pe Bega a decis să recurgă la această metodă după ce şi anul trecut şi-a plătit fotbaliştii regeşte pentru izbânda în faţa celor de la Şahtior Doneţk. Atunci, după accederea în playoff-ul Ligii Campionilor fiecare titular a încasat 80.000 de euro! Deşi vor întâlni una dintre cele mai puternice formaţii din Premier League, timişorenii n-au fost asaltaţi de oferte pentru televizarea întâlnirii.

Din Anglia nu a venit nicio propunere, iar în ceea ce priveşte televizarea turului în România, nici aici lucrurile nu sunt lămurite. „S-au purtat discuţii cu TVR şi Digi Sport. Cum Digi Sport  a luat deja meciul Hajduk Split - Urziceni, varianta de a ridica semnalul de la Timişoara e puţin probabilă. Iar, cu cei de la TVR, deocamdată, nu ne-am înţeles la preţ", ne-a declarat team-manager-ul Daniel Stanciu.

Cât au jucat titularii în sezonul trecut

Fotbalist    Minute

Taborda    1.080
Scutaru    531
Luchin    1.647
Cisovsky    810
Sepsi    1.495
Alexa    2.334
Bourceanu    2.255
Goga    2.169
Magera    1.546
Curtean    932
Axente*    0

* a devenit titular în acest sezon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite