Alexa a primit al şaptelea galben şi va lipsi la Galaţi! E al doilea cel mai avertizat jucători din Liga I!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faza eliminării lui Alexa
Faza eliminării lui Alexa

Rapid avea înainte de jocul cu sportul opt jucători la doar un galben distanţă de suspendare şi a cerut schimbarea lui Marius Bocăneală, cumnatul lui Marius Stan, tocmai de teamă ca nu cumva să fie decimaţi de suspendări. În mare i-a ieşit, dar a fost şi o excepţie.

Aceasta poartă numele lui Dan Alexa, care nu se simte bine până nu ia un cartonaş galben. Cu Sportul l-a luat pe al şaptelea, pentru un henţ stupid la mijlocul terenului, şi îi va lipsi lui Răzvan Lucescu în dificilul meci de la Galaţi.

În acest ritm, Dan Alexa se apropie cu paşi repezi de borna de 9 galbene, care odată atinsă, îl va face pe jucător să fie suspendat după fiecare cartonaş primit. Astfel, în retur, mijlocaşul ar putea juca pentru Rapid după programul un meci, da, unul, nu.

Alexa este pe locul doi în Liga I, topul jucătorilor avertizaţi în acest campionat, cu 7 galbene şi un roşu, care au totalizat patru meciuri de suspendare din 17 etape posibile. Doar Zoran Markovici a fost mai indisciplinat decât rapidistul, jucătorul Gazului Metan având 8 galbene încasate.

Alexa a reuşit să ia un roşu şi în Liga Europa, în meciului de la Varşovia, indisciplină care a costat-o pe Rapid calificarea mai departe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite