Alexa: "Dacă nu vom avea linişte la echipă, vom merge numai în jos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Timişoarei, Dan Alexa, a declarat că în cazul în care gruparea bănăţeană nu va avea parte de linişte, atunci nu va avea şi rezultatele.

"Sperăm să avem linişte, pentru că n-am avut parte în acest final de campionat şi nu face bine echipei. Îmi doresc foarte mult un trofeu şi ştiu cu siguranţă că dacă n-avem linişte nu ne va duce decât în jos", a spus Alexa.

Dan Alexa a afirmat că în scandalul dintre preşedintele Marian Iancu şi antrenorul Cosmin Contra ambele părţi au greşit şi consideră că este greu ca acestea să continue colaborarea. "Au greşit şi domnul Iancu şi Cosmin Contra. Cosmin a preluat echipa într-un moment greu, e un antrenor la început de drum, un băiat care a pus foarte mult suflet şi a avut rezultate pe care puţină lume credea că le va obţine. Sunt bucuros că am lucrat cu el şi în respect foarte mult. După tot ce a fost după acel meci cu Bistriţa este greu să se ajungă la o înţelegere. Amândoi sunt oameni cu orgolii şi nu cred că se va ajunge la o împăcare. Eu dacă am să-i reproşez domnului Iancu, nu o să o fac prin presă. Dacă ar fi să schimb ceva la dânsul mi-aş dori să facă cumva să fie linişte şi după meciuri mai puţin reuşite", a completat Alexa.

Mijlocaşul grupării bănăţene crede că Duşan Uhrin ar putea obţine performanţe la Timişoara: "Duşan Uhrin a avut rezultate şi cred că va face treabă, asta în cazul în care va fi el".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite