Alexa: "Nu la bani te gândeşti când joci un asemenea meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii abordează cu realism partida de mâine cu Manchester City, încrezători în şansa lor, dar conştienţi de diferenţele imense dintre cele două cluburi.

Citeşte şi:

Mancini: "Ştiu că Timişoara joacă foarte bine acasă"

Antrenorul Vladimir Petrovici este de părere că stadionul plin va fi principalul atu al elevilor săi. "Suntem bucuroşi să jucăm un asemenea meci, le voi spune şi jucătorilor mâine că este o onoare să evolueze într-o astfel de partidă şi trebuie să joace foarte bine în campionat, pentru a putea avea parte de astfel de partide şi în sezonul următor. Ştim cu toţii cât de mare este forţa Manchester City, însă noi vom juca în 12, publicul înseamnă un jucător în plus pentru noi, pentru că am văzut ce bine joacă echipa atunci când stadionul este plin", a spus tehnicianul sârb.

"Nu am frică, doar respect pentru aceste nume mari. Nu trebuie să intrăm în panică, trebuie să ne concentrăm şi să ne facem jocul. Oricând pot apărea greşeli, însă această presiune dispare pe măsură ce joci tot mai multe meciuri de acest fel", a mai spus Petrovici.

Jucătorii bănăţeni ştiu că dubla împotriva vedetelor de la City este o şansă imensă pentru ei. "Este un meci foarte important pentru noi, pentru club, pentru oraş, jucăm împotriva unei echipe cu fotbalişti care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Însă nu le va fi uşor aici, avem şansa noastră şi trebuie să profităm. Mă bucur că stadionul va fi plin, va fi o sărbătoare şi sper să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor", a spus Dan Alexa.

"Am jucat de două ori împotriva Barcelonei, e un sentiment aparte când joci împotriva unor jucători de talie mondială. Astfel de meciuri dau experienţă, îţi dau puterea de a munci mai mult, pentru a încerca să ajungi la acel nivel. Mi-aş dori să joc în fiecare săptămână astfel de meciuri", a completat Laszlo Sepsi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite