Alexa: "Poli este casa mea şi îmi doresc să rămân aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Timişoarei, Dan Alexa, a declarat că îşi doreşte să rămână la gruparea bănăţeană, excluzând astfel o revenire la Dinamo la schimb cu Adrian Cristea.

"Poli este casa mea şi îmi doresc să joc aici", a spus Alexa.

Dan Alexa a afirmat că va încerca să-l convingă pe Adrian Cristea să semneze cu FC Timişoara. "Dacă ştii să-l motivezi pe Adrian Cristea, atunci e cel care poate face diferenţa cu oricine. Nu am vorbit cu el, dar dacă o să vorbesc cu el cu siguranţă o să încerc să-l conving", a completat Alexa.

Dan Alexa s-a arătat onorat pentru diploma de excelenţă primită din partea primăriei Timişoara. "Pentru mine e o mare onoare, mă bucur că sunt apreciat aici în Timişoara. Ţin să le mulţumesc mult oficialităţilor", a adăugat Alexa.

Jucătorul formaţiei bănăţene speră ca FC Timişoara să obţină titlul de campioană a României alături de antrenorul Dusan Uhrin jr. "Cu domnul Uhrin am mai lucrat. Are o mentalitate sănătoasă. Probabil că vom face o pregătire foarte bună şi sper să facem treabă bună. Îi urez multă baftă, pentru că dacă o are el, atunci o să o avem şi noi. Tot ce lipseşte aici la Timişoara e un trofeu", a conchis Alexa.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite