Alexa: "Mi-aş dori să câştigăm la Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa, căpitanul de la Poli Timişoara
Dan Alexa, căpitanul de la Poli Timişoara

Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca echipa sa să câştige partida cu Dinamo, iar golurile să fie marcate de Ianis Zicu şi Helder, jucători care au ajuns de curând în Banat de la gruparea bucureşteană.

"Pentru mine nu mai are nimic special acest meci cu Dinamo, am jucat deja de opt ori împotriva lor. Probabil că pentru jucătorii mai noi de la Timişoara, care au ajuns de la Dinamo, va fi mai special. Personal, mi-aş dori să câştigăm sâmbătă, iar golurile să fie marcate de Zicu şi Helder. Ianis n-a plecat în relaţii prea bune de la Dinamo, iar acum este foarte motivat şi îşi doreşte să câştigăm, mai ales cu aportul său decisiv", a spus Alexa.

Mijlocaşul bănăţean a afirmat că şi-ar dori să preia toată presiunea acestui meci asupra sa. "Este un meci important pentru noi, pentru oraşul Timişoara şi ar fi extraordinar dacă am reuşi să terminăm acest tur de campionat fără înfrângere. Prin declaraţiile celor de la Dinamo la adresa mea, cred că se urmăreşte iritarea mea, a arbitrului, presiune multă, însă n-au reuşit, pentru că mie îmi place presiunea. Dacă aş putea să iau toată presiunea asupra mea şi să o iau de pe umerii colegilor aş fi cel mai fericit. Dinamo este la finalul unui tur de campionat care i-a adus mai multe supărări decât bucurii. E normal să-şi dorească să câştige, iar meciul cu noi să fie foarte important. Dinamo are jucători foarte buni, iar de la mijlocul terenului în sus au cei mai talentaţi fotbalişti ai Ligii I", a adăugat căpitanul echipei FC Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite