Târgu-Jiu: Alessandro Ferri, în probe la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr fotbalist italian de 22 de ani a fost testat la antrenamentul din această seară de antrenorul Liviu Ciobotariu. Alessandro Ferri este fundaş central şi a evoluat în serie B, la Pisa.

La antrenamentul din această seară al echipei Pandurii s-a prezentat un italian, Alessandro Ferri, care va fi testat în aceste zile de antrenorul Liviu Ciobotariu. Jucătorul de doar 22 de ani a mai fost în probe la Steaua, în cantonamentul din Antalya a l echipei lui Stoichiţă, acesta decalrându-se nemulţumit de lipsa de experienţă a italianului şi renunţând la a-l mai testa după prima zi de pregătire cu Steaua. Italianul s-a aflat zilele trecute şi în cantonamentul Universităţii Craiova, el ajungând până la urmă la Pandurii.


După ce s-a antrenat separat de echipă, sub comanda secundului Gabi Mărgărit, care vorbeşte şi limba italiană, Ferri a fost urmărit şi la joc de antrenorul Liviu Ciobotariu care l-a introdus la un meci şcoală al jucătorilor care n-au fost folosiţi la meciul cu Astra. Titularii s-au antrenat separat şi au avut programată şi refacerea după meci, ei părăsind mai devreme antrenamentul din această seară.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite