Alertă de grad zero pentru jandarmi la meciul Oţelul Galaţi - Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmi în plină acţiune
Jandarmi în plină acţiune

185 de  jandarmi şi agenţi de pază vor garanta securitatea la meciul de duminică, 17 octombrie, ora 15:00, dintre F.C. Oţelul Galaţi şi Gloria Bistriţa, ce se va disputa pe stadionul Oţelul din Galaţi.

Cei 70 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Galaţi vor asigura ordinea şi siguranţa publică "în zona imediată şi apropiată a arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea jocului sportiv".

Clubul  Oţelul Galaţi a comunicat Jandarmeriei Galaţi că: accesul se va face numai pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii. Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor este asigurat de 90 de poliţişti comunitari.

Conform prevederilor Legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă.

De asemenea, reamintim că afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică este interzisă.

În cazul în care spectatorii părăsesc arena sportivă înainte de terminarea partidei, aceştia nu vor mai avea acces în incinta stadionului, documentele de acces fiind valabile doar pentru o singură intrare.

„La meciul cu Steaua nouă suporteri gălăţeni au fost amendaţi, doi dintre aceştia primind şi sancţiunea complementară de interzicere pe o perioadă de un an de zile de a mai intra la jocurile de fotbal, iar la doi suporteri li s-au întocmit acte penale pentru săvârşirea unor fapte ce încalcă legea şi anume lovire şi distrugere. Cuantumul amenzilor s-a ridicat la suma de 2700 de lei”, a precizat Costin Barbu, ofiţer relaţii publice.
   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite