Alba-neagra cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Câinii“ au dat gol repede, dar au tremurat până la final pentru o victorie cu nou-promovata Unirea Alba Iulia. Tamaş, N’Doye şi „Prinţul“ au rămas pe bancă, după escapade bahice şi insubordonare la antrenamente, iar Andone a venit din nou să le sufle în ceafă lui Ţălnar şi Dinu.

Minutul 3. Lovitură liberă Dinamo, în faţa mingii Claudiu Niculescu. Şut şi gol. Cam la asta se rezumă toată acţiunea primei reprize din „Ştefan cel Mare". În rest, nimic deosebit. Poate doar formula de echipă trimisă de stafful „câinilor" în teren.

Cu jucători care au prins primul „11" doar pentru că alţii, mai buni, au trebuit să primească o muştruluială tehnico-tactică. Ruşinea locului şapte din clasament, poziţie ocupată înaintea meciului, nu a apăsat foarte mult pe umerii roş-albilor. Asta şi pentru că o victorie cu Alba Iulia era oarecum „calculată".

Numai că socoteala de la vestiare nu s-a potrivit cu cea din iarbă. Dinamo a tremurat pentru trei puncte cu o nou-promovată, deşi, după faţa jocului, nu s-ar fi zis.

„Câinii" au controlat partida, dar nu au reuşit să majoreze diferenţa, ceea ce, odată cu trecerea timpului, a devenit un mare stres. Unirea a crezut în şansa ei, s-a luptat, şi-a vândut scump pielea, dar Dinamo a încheiat conturile în minutul 84, după „capul" lui Marius Niculae.

„Din iarnă rămâne cine merită"

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea nu a fost mulţumit de prestaţia „câinilor" chiar dacă s-au impus cu 2-0. „Nu mi-a plăcut meciul, pentru că încă nu e echipa care ne-o dorim. Avem un lot bun, dar accidentările şi petrecăreţii ne pun probleme. Din iarnă rămâne numai cine merită şi cei care spun că vor să plece, o să o facă la Dinamo II.

Jucătorii nu se respectă între ei", a tunat Borcea. Acesta a lansat un atac dur şi la adresa staffului, după ce în cantonamentul de la Mogoşoaia a fost oprit curentul: „La echipă sunt sifoane, sunt frustraţi. Nu e posibil ca ziariştii să afle înaintea mea că s-a întrerupt curentul la Mogoşoaia".

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite