Alarmă: tentativă de blat înainte de eternul derby!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Dinu a dezvăluit că Adrian Cristea a fost contactat dinspre Ghencea pentru a trânti partida cu Steaua. „Prinţul“ a anunţat conducerea clubului că a primit un telefon din partea unui om de afaceri care i-a propus 100.000 de euro ca să înlesnească victoria roş-albaştrilor.

Numai linişte nu putea fi înaintea celui mai mare meci din Liga I. După declaraţiile războinice ale şefilor celor două rivale din timpul săptămânii, în orele premergătoare derby‑ului a izbucnit un alt scandal-monstru. O tentativă de blătuire a elevilor lui Ţălnar de către o persoană apropiată Stelei a ridicat tensiunea la cote maxime în cantonamentul de la Săftica.

Infracţiunea a fost dezvăluită de Cornel Dinu, cel care i-a acuzat pe rivalii din Ghencea. În spatele vorbelor lui „Mister" se ascundea o informaţie pentru care cei din „Groapă" ar băga şi mâna-n foc: Adrian Cristea ar fi fost sunat de cineva din Iaşi, acolo unde „Prinţul" a jucat mult timp, pentru a i se oferi 100.000 de euro în schimbul unui eşec în faţa Stelei!

Borcea a intrat în panică

De bună credinţă, fotbalistul acuzat de multe ori de indolenţă nu a stat cu mâinile‑n sân, ci a anunţat conducerea clubului. Cristi Borcea a mers de urgenţă în cantonamentul echipei pentru a se asigura că jucătorii lui vor intra „nepătaţi" pe teren. Şeful lui Dinamo a avut o discuţie cu elevii lui Ţălnar, cărora le‑a transmis că îşi joacă viitorul în derby-ul cu Steaua şi că nu vrea să vadă nimic necurat.

În 2008, a venit preotul

Nu este pentru prima dată când dinamoviştii s-au temut că jucătorii lor nu vor evolua „pe bune" cu Steaua. În primăvara lui 2008, roş-albii ieşiseră din lupta pentru titlu, care se disputa între Steaua şi CFR. Înaintea derby-ului Dinamo - Steaua s-a vehiculat că mai mulţi fotbalişti ai „câinilor", impresariaţi de fraţii Becali, nu-şi vor apăra corect şansele pentru că Victor şi Giovani preferă ca formaţia vărului lor, Steaua, să câştige campionatul.

Borcea a adus un preot în vestiar pentru ca jucătorii să se jure că nu vor „trânti" derby-ul cu roş-albaştrii. Dinamoviştii au jucat corect, au bătut cu 2-1 şi au trimis titlul la Cluj.

Sică Mitea poate fi personajul-cheie!

Deşi nimeni din curtea lui Dinamo nu vrea să dezvăluie identitatea celui care l-a sunat pe Adrian Cristea pentru a-l „ademeni" cu 100.000 de euro pentru un blat cu Steaua, zvonurile îl indică drept vinovat pe Atanase Mitea. Poreclit Sică, acesta este patronul clubului „Melody", din Constanţa.

Acest om de afaceri a fost văzut deseori în preajma lui Gigi Becali, cu care este foarte bun prieten. Se pare că „Sică" Mitea l-ar fi contactat pe „Prinţul" lui Dinamo din proprie iniţiativă, pentru a-i face o surpriză latifundiarului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite