Al 25-lea „câine“ oltean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul de 22 de ani se alătură unui „lot“ select de 24 de jucători care au lăsat Bănia pentru Dinamo, printre care Balaci, Cămătaru, Gică Popescu sau Stângă.

Bărboianu s-a antrenat de miercuri alături de noii săi colegi, iar ieri a efectuat vizita medicală şi fost prezentat oficial. „Mi-e dor de fotbal, de meciurile oficiale şi doresc să reintru cât mai repede în circuit. Am avut de ales, dar m-a impresionat proiectul de la Dinamo", au fost primele cuvinte ale olteanului care va îmbrăca tricoul alb-roşu cu numărul 18.

El nu va fi folosit în derby-ul de sâmbătă cu Rapid, după ce în ultimele două luni s-a antrenat singur, fiind în litigiu cu Universitatea Craiova. Bărboianu a semnat până în vară cu Dinamo având opţiunea să-şi prelungească acordul.

„Am semnat până în vară şi vreau să-mi duc la bun sfârşit contractul. Abia m-am liniştit, nu ştiu nimic sigur ce va fi din vară. Am vorbit cu avocatul meu şi probabil că vor fi mai multe procese", a spus jucătorul care poate acoperi trei posturi: fundaş dreapta, mijlocaş dreapta şi central.

Bărboianu a anunţat că nu se teme de reacţia publicului atunci când va juca contra Universităţii: „Nu am de ce să fiu urât în Craiova, ştiu cum gândesc suporterii şi am fost conştient când am făcut pasul ăsta. Am vorbit cu mulţi şi unii m-au încurajat, spunându-mi că e viitorul meu în joc şi că nu are rost să-mi bat joc de viitorul meu şi de viaţa mea". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite