Afară cu cine pică testele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N'Doye şi Daminuţă (dreapta) sunt hăituiţi prin zăpadă
N'Doye şi Daminuţă (dreapta) sunt hăituiţi prin zăpadă

Dinamoviştii sunt de cinci zile la Poiana Braşov. Cantonamentul este abia la jumătate şi este conceput astfel încât să arate potenţialul fizic al fiecărui jucător.

Atenţie însă, cine nu se încadrează în parametrii stabiliţi de Ţălnar şi de stafful său riscă să nu facă deplasarea în al doilea stagiu, cel din Antalya! Trei antrenamente pe zi, primul la 8.00 dimineaţa cu alergări de câte 10 kilometri în pantă. Seara, "desertul" se serveşte la sala de forţă. Iată cum sunt hăituiţi "câinii" zilnic. E şi uşor de înţeles de ce. În retur urmează o misiune aparent imposibilă: atacarea titlului de pe locul 8.

Deocamdată însă, în loc de minge, zilnic se lucrează cu pulstestere. "Ţănţarul" şi secunzii săi cronometrează timpii jucătorilor, iar toate datele sunt centralizate.

La sfârşitul cantonamentului va avea loc o întâlnire cu acţionarii. Acolo, antrenorii, directorul tehnic, Cornel Dinu, dar şi şefii vor alcătui lista celor care rămân la Dinamo, dar mai ales tabelul celor care vor părăsi echipa. Astfel, cei care au rămas "corijenţi" după stagiul montan nu vor mai prinde avionul spre Antalya!

Daminuţă, boştină şi molinero, cei mai slabi

Deocamdată, Marius Niculae, Lucian Goian şi Gabi Torje au fost cei mai buni, în timp ce Daminuţă, Boştină şi Molinero au fost ultimii la testele fizice. Nici Adrian Cristea nu a rupt gura târgului.

Totuşi, în cazul său se va face o excepţie, fiind greu de crezut că un fotbalist cu o tehnică remarcabilă, dar care rareori transpiră pe teren, se va schimba brusc. Astfel în cazul în care nu se va transfera în străinătate în această iarnă, "Prinţul" va fi păstrat totuşi la prima echipă, în speranţa că va fi vândut la finalul sezonului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite