Adrian Vidan, asistentul decapitat de Avram de pe lista FIFA: "CCA era family business!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Avram a contestat măsura arestării preventive la Curtea de Apel Bucureşti
Vasile Avram a contestat măsura arestării preventive la Curtea de Apel Bucureşti

Adrian Vidan, asitentul care a fost 12 ani consecutivi ecuson FIFA, a acuzat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că pe vremea lui Vasile Avram, Comisia Centrală a Arbitrilor era o afacere de familie.

Adrian Vidan spune că s-a simţit vânat şi discrimat de fostul conducător al CCA, acum aflat în închisoare, şi îl arată cu degetul şi pe unul dintre fii săi, Valentin, cel care i-a luat locul.

"Vasile Avram şi Constantin Gheorghe "Suceavă" îşi făcuseră un plan. Urmăreau să facă loc pentru copiii lor şi trebuiau să găsească o victimă. S-au orientat spre unul care e cel mai slab, nu ca arbitru, ci în alte domenii. Apoi a urmat o vînătoare", spune Vidan.

Acesta a şi detaliat modul şi argumentele pentru care a fost scos de pe lista UEFA. "La cursul din iarna trecută au dat-o direct, pe faţă. Atunci mi-a fost clar că oamenii aveau un plan, că vor să mă scoată. Au spus la curs: "Unii trebuie să se retragă sau să-i scoatem de pe lista FIFA la toamnă. Ne referim la balerini, adică arbitri mai bătrîni. Aşa ne cere şi UEFA, să întinerim". O mare minciună! M-am întîlnit cu un observator internaţional şi mi-a zis că niciodată UEFA nu cere aşa ceva, fiecare comisie face ce crede de cuviinţă. Ei au marşat pe ideea că şi Valentin Avram şi Andrei Constantinescu sînt tineri şi trebuie să intre pe lista FIFA, eu am 43 de ani", a aspu acesta.

Cînd Vasile Avram a venit la CCA, a scos din regulament bariera de înălţime, considerînd-o discriminare, dar oare el nu a recurs la o discriminare că m-a scos de pe lista FIFA motivînd că sînt bătrîn deşi forurile internaţionale nu solicitaseră acest lucru?"
Adrian Vidan, arbitru asistent

Vasile Avram a fost trimis zilele trecute în judecată pentru luare de mită!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite