Adrian Mititelu: "Dragomir să-şi dea demisia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele lui Dragomir sunt numărate la Ligă în acest moment! Adrian Mititelu îi cere demisia după ce licitaţia pentru drepturile TV a fost DEZASTRUOASĂ: 3 pachete au fost cumpărate, iar 6 meciuri rămân netelevizate acum.

3 pachete s-au vândut la licitaţia pentru drepturile TV pentru aproape 37 de milioane, iar restul de 6 meciuri au rămas fără cumpăratori. Cea mai mare posibiltiate este ca preţul celor 6 meciuri rămase netelevizate să scadă şi să se facă o nouă licitaţie.
Mititelu spune că se aşteptă la aşa ceva, iar cluburile intră în colaps în acest moment. Îl acuză pe Dragomir că a prejudiciat cluburile de 50 de milioane de euro în 3 ani. "Dacă vă amintiţi ce v-am spus acum o lună, toţi râdeau de mine. S-a organizat fraudulos. Dragomir să-şi dea demisia dacă are onoare! Suntem groggy în acest moment! Cluburile pierd peste 2 milioane pe an. E un colaps, s-a luat caimacul şi restul meciurilor nu vor mai strânge 10-12 milioane de euro. Să rămână interimar până la vară, să facem alegeri şi dacă ne convingi din nou, te alegem din nou", a spus Mititelu la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite