Adrian Mititelu: "Dragomir a învăţat tabla înmulţirii la 65 de ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iminenta retrogradare a Universităţii Craiova a pus paie pe focul mocnit al duşmăniei dintre Adrian Mititelu şi Dumitru Dragomir. Finanţatorul Craiovei a sărit iar la gâtul preşedintelui LPF, făcând acuze amuzante la adresa acestuia.

"N-aş vrea să mai comentez nimic, că iar mă cheamă sclavii lui Dragomir la Ligă şi plătesc amenzi. Dumitru Dragomir este un om care s-a îmbogăţit din fotbal. Eu am mai multă carte decât el. Mitică a învăţat tabla înmulţirii la 65 de ani, că până acum nu ştia. Având o minte redusă şi anacronică, nu poate să ştie nimeni ce vrea Mitică Dragomir. Îi mai spune câte un sclav de la Ligă ceva, mai află la table sau la barbut altă vorbă, şi a doua zi are o cu totul altă imagine în cap. Televiziunile vor profita de managementul primitiv al lui Dragomir. Nu poţi să pui un comandand al Miliţiei să conducă fotbalul românesc.  Mulţi preşedinţi erau gata să-l schimbe pe Mitică, dar n-au vrut scandal", a comentat Mititelu la sportro.

Acesta a mai comentat şi posibilitatea înfiinţării unei noi echipe la Craiova, sub numele "Ştiinţa Universitatea":

"Trăiţi într-o lume ireală. La Craiova nu e nici o agitaţie. Dacă vor să facă echipă, să facă, nu mă deranjează, sincer vă spun. Ca să faci echipă trebuie să vii cu bani de-acasă, ori Piţurcă şi alţii sunt obişnuiţi să ia bani, nu să dea. Se vrea punerea pe liber a lui Bărboianu şi Găman, pentru ca Piţurcă şi verii Becali să pună mâna pe 4 milioane de euro. Păi Dina, care avea salariul plătit la zi, a fost declarat liber de contract! Noua Universitatea e o tîmpenie. Universitatea şi Ştiinţa sunt nume protejate de OSIM, credeţi că e aşa uşor?", a mai declarat Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite