Mititelu: „Piţurcă, noul antrenor“ / Piţurcă: „Îmi pare rău că Mititelu a făcut aceste declaraţii. Nu e nimic oficial“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Pițurcă nu s-a declarat încântat de faptul că informația despre tratativele dintre el și Mititelu au ajuns în presă. Din contră, s-a dovedit mai degrabă deranjat de situație și a încheiat foarte repede discuția.

UPDATE 19.40 Dumitru Dragomir consideră că Adrian Mititelu a luat o decizie înţeleaptă aducându-l pe Victor Piţurcă la Universitatea Craiova. Preşedintele Ligii este convins că doar fostul selecţioner poate reuşi performanţe notabile în Oltenia.

"Piţi este oltean şi îl iubeşte lumea. Este singurul care ar putea reuşi la Craiova. Mititelu e băiat deştept şi a tras o concluzie după ce s-a întâmplat la Steaua. Nu cred că este posibil ca Piţurcă să devină acţionar sau să bage bani în club. Cu trei-patru schimbări la lot, Craiova se poate lupta pentru primele cinci locuri chiar din acest sezon. Piţi face linişte Craiova, dacă se duce", a declarat Dumitru Dragomir la gsptv

image

UPDATE 19.35  Vestea că Victor Piţurcă s-a înţeles cu Mititelu l-a bucurat pe Gigi Becali, care este convins că Universitatea va deveni o nucă extrem de tare şi va obţine puncte în disputele contra rivalilor Stelei.

"Mie îmi pare bine că se duce Piţurcă la Craiova pentru că noi am jucat cu ei deja", a spus latifundarul.

image

UPDATE 19.20  "Îmi pare rău că domnul Mititelu a făcut declarații așa rapid. Am avut doar o discuție și atît. Restul, vom vedea. Nu e nimic oficial, doar am discutat", a declarat Victor Pițurcă pentru Focus Sport de la Prima TV!

image

UPDATE: 19.10  Viorel Păunescu: Cred că Piţurcă ar putea ajunge la un acord cu Mititelu"

"Eu n-am vorbit cu nimeni de la Craiova, acum vin de la mare. Cred că Piţurcă ar ajunge la un acord cu Mititelu. El trebuie să înţeleagă că trebuie să îi asigure lui Piţi toate condiţiile pe care i le cere dacă îl vrea. Ar fi bine ca ei doi să ajungă la o înţelegere. Momentan, eu investesc la Steaua, asta e echipa mea", a spus Viorel Păunescu la DigiSport.

UPDATE 19.00 Dinu Gheorghe: "Piţurcă, un câştig pentru Craiova"

Preşedintele Rapidului Dinu Gheorghe, admite că această mutare este o veste proastă pentru granzii campionatului, care vor trebui să ia în calcul şi Craiova în lupta acerbă pentru locurile care duc în cupele europene.

"Pentru Craiova va fi un câştig fantastic. Este unul dintre puţinii oameni care ar putea aduce linişte şi echilibru la Craiova. În următorii ani, prin munca şi seriozitatea lui Piţurcă, Universitatea ar putea să devină o prezenţă constantă în vârful clasamentului.", a spus Dinu Vamă la digisport.

image

UPDATE 18.50  "Piţurcă îşi va face singur contractul. Cum zice el, aşa facem. Am încredere totală în el. Nu există fanatism mai mare decât la Craiova. Piţurcă e oltean, are familia aici. Piţi a zis că un titlu cu Craiova ar face cât zece cu Steaua! Craiova este bombă atomică în momentul când are echipă!
Am încredere uriaşă în Piţurcă, el îşi face singur contractul. Dacă nu reuşeşte Piţi, nu mai reuşeşte nimeni. Nu poate să mă refuze, nu am nici o emoţie. Poate să ceară ce garanţii vrea el! Lotul are nevoie de îmbunătăţiri. Poate fi un moment istoric pentru Universitatea Craiova", a spus Mititelu la Digi Sport.

UPDATE: 18.45 "Piţurcă va fi manager general şi el va conduce clubul, el se va ocupa de tot. Eu voi sta în umbră şi voi veni la meci cu copii mei ca suporteri", a mai spus finanţatorul Universităţii Adrian Mititelu

Adrian Mititelu crede că l-a convins pe Victor Piţurcă să semneze zilele următoare cu Universitatea. "Imima îmi spune că va veni la la Universitatea"

"Sunt mai întâi craiovean, apoi stelist. M-am născut şi am crescut în Craiova", Victor Piţurcă

image

Victor Piţurcă a mai antrenat-o pe Craiova în sezonul 1994-1995. Atunci, el a preluat echipa tot după un mandat al lui Aurică Ţicleanu şi a terminat campionatul pe locul 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite