Adrian Mititelu: "Aştept demisia lui Napoli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, s-a declarat dezamăgit de înfrîngerea echipei sale în meciul cu ultima clasată, Sportul Studenţesc. Oltenii au pierdut cu 3-0 şi se afundă în lupta pentru retrogradare

"Nu asta e faţa Universităţii. Eu zic că lucrurile se vor schimba pentru că echipa asta poate mai mult, jucătorii ăştia pot mai mult. Din păcate echipa merge din rău în mai rău. Sincer, aştept demisia din partea lui Napoli pentru că avem nevoie de un nou suflu. Am avut răbdare, nu se mai poate plînge de nimic, dar rezultate nu apar deloc", a spus Adrian Mititelu la DigiSport Special.

Finanţatorul echipei din Bănie a declarat că nu vrea să-l demită pe tehnicianul italian, dar speră să se despartă prieteni.

"Nu vreau să-l dau eu afară pentru că vreau să rămînem prieteni, mai ales că am mai avut conflicte de acest gen pînă acum. Sper să renunţe el, pentru că nu văd nicio schimbare la echipă şi nici nu sînt şanse să se schimbe ceva pînă la vară, iar retrogradarea e tot mai aproape", a mai spus patrounl oltean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite