Adrian Cristea: „Victoria cu Urziceni nu este vitală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi spune că victoria cu Urziceni nu este capitală în ceea ce priveşte viitorul echipei, Adrian Cristea recunoaşte că Universitatea se află într-o situaţie dificilă, dar este pregătită să iasă din zona periculoasă a clasamentului

Jucătorii Universităţii Cluj resimt din plin presiunea cauzată de ultimele rezultate ale echipei. Faptul că „alb-negrii“ au obţinut un singur punct în două partide din acest miniretur, i-a pus serios pe gânduri pe jucătorii lui Ionuţ Badea, care spun că trebuie să învingă Unirea Urziceni cu orice preţ pentru a scăpa de marile emoţii, cel puţin pentru o săptămână. Chiar şi vedetele echipei, jucători experimentaţi, au emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea, având în vedere locul ocupat în acest moment.

Adrian Cristea, fotbalist obişnuit să se lupte pentru titlu în ultimii ani, spune că presiunea este tot mai mare şi îşi doreşte ca echipa să iasă cât mai repede din această situaţie. „Locul din clasament nu ne convine şi trebuie să ieşim urgent din această zonă. Meciul cu Urziceni va fi complicat şi trebuie să-l câştigăm, asta e clar, dar nu putem spune că este vital. Suntem o echipă în formare, dar ne dorim să ieşim cât mai repede din situaţia asta. Avem jucători tineri, cu mentalitate de învingători, dar avem nevoie de timp pentru a se suda relaţiile de joc“, a declarat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite