Adrian Cristea, 1.000 de euro la fiecare meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul va primi, pe lângă salariu, un bonus pentru fiecare partidă jucată la Dinamo. Adrian Cristea s-a plâns că este foarte prost plătit, salariul său anual fiind de 70.000 de euro, iar Nicolae Badea a găsit o soluţie de a-l motiva financiar pe „răsfăţatul“ echipei.

Hulit de suporteri, recunoscut ca un tip indolent pe teren şi retras în vestiar, Adrian Cristea este totuşi unul dintre preferaţii acţionarilor. Şefii speră să obţină o sumă importantă în urma unui eventual transfer în străinătate şi atunci îi suportă capricile moldoveanului. Ultima găselniţă a „Prinţului" a fost că, deşi este om de bază în echipa „câinilor", obţine un salariu prea mic.

Conducătorii i-au ascultat nemulţumirea şi au găsit o modalitate de plată. Astfel, în contract i-a fost adăugată o clauză prin care fotbalistul ia 1.000 de euro la fiecare prezenţă într-un meci ca titular. Ceea ce înseamnă că, pe lângă salariul de 70.000 de euro, Cristea va mai obţine până la 18.000 de euro dacă va juca toate partidele din campionat şi cele din Cupa României.

I-au dat 50.000 de euro să-şi cumpere casă

La sfârşitul anului trecut, când şefii întârziaseră plata salariilor către jucători, Cristea a fost una dintre cele mai vehemente voci la adresa conducerii.

Faptul că mijlocaşul s-a răsculat împotriva lor i-a nemulţumit pe acţionari pentru că aceştia tocmai îi oferiseră în avans suma de 50.000 de euro pentru a-şi cumpăra un apartament.

Daminuţă şi Zivny au şi ei clauze de 300 de euro

Noile transferuri ale roş-albilor, Daminuţă şi Zivny, au prevăzută aceeaşi clauză în contract precum „Prinţul", însă bonusul lor este cu mult mai mic faţă decât ia Cristea, în jur de 300 de euro pentru un meci. În plus, ei sunt la Dinamo II şi clauza se activează numai atunci când vor juca pentru echipa condusă de Ţălnar.

Makinwa şi Diakite nu vor să joace în România!

Jucătorii lui Lazio, Stephen Makinwa şi Mobido Diakite nu vin în România. Deşi erau doriţi de Poli Timişoara, respectiv de Dinamo, impresarii celor doi au respins transferurile. „Makinwa în România? Nicio şansă!", spune Silviano Martina, agentul lui Makinwa. „Clientul meu nu vrea în România", spune şi impresarul lui Diakite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite