Adrian Iencsi: "Arbitrul i-a împins de la spate pe Panduri, trebuie să fim lăsaţi să jucăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Iencsi s-a lăsat de fotbal în 2012, la 37 de ani
Adrian Iencsi s-a lăsat de fotbal în 2012, la 37 de ani

Fundaşul echipei FCM Târgu Mureş, Adrian Iencsi, a acuzat arbitrajul meciului terminat la egalitate, scor 3-3, cu Pandurii Târgu Jiu, apreciind că Lucian Rusandu i-a împins pe oaspeţi "de la spate spre gol".

"Maniera de arbitraj mi se pare foarte ciudată. Un arbitru care efectiv i-a împins de la spate şi i-a făcut pe cei de la Pandurii să înscrie. Suntem o echipă modestă, cu oameni muncitori, fanii iubesc această echipă. Trebuie să fim lăsaţi în pace, să jucăm fotbal, nu este frumos ca aceşti arbitri să-şi bată joc de munca noastră", a spus Iencsi, al cărui punct de vedere a fost împărtăşit şi de vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, Claudiu Maior, care a spus: "Aţi văzut ce s-a întâmplat. Să dea Dumnezeu să rămânem în Liga I şi să închegăm o echipă. Vânătoarea a început, arbitrul va avea întotdeuana o mică remuşcare, în momentul în care se porneşte tăvălugul".

Formaţia FCM Târgu Mureş a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 3-3 (1-0), cu echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, la care ultimele două goluri au fost înscrise spre finalul jocului, după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite