Adrian Falub: "Ne-am diminuat şansele la promovare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Falub
Adrian Falub

Antrenorul echipei ACSMU Poli Iaşi, Adrian Falub, a declarat, sâmbătă, după remiza de pe teren propriu cu UTA, scor 2-2 (0-1), din etapa a XV-a, ultima a turului Ligii a II-a, că gruparea din dealul Copoului şi-a redus şansele la promovare.

"După o primă repriză slabă, în care am luat un gol, cred că am făcut o parte secundă mai bună şi am întors rezultatul. Din păcate, am mai luat un gol şi s-a terminat egal. Dacă am fi bătut, eram în obiectiv, aşa suntem la şapte puncte de locul al doilea şi ne-am diminuat şansele la promovare. Trebuie de văzut acum ce vom face, pentru că e clar că ceva nu merge. Nu este imposibil să promovăm, dar pentru asta trebuie să ne întărim serios în iarnă", a spus Adrian Falub.

De partea cealaltă, antrenorul Roland Nagy a precizat că atât oraşul Iaşi, cât şi Aradul ar trebui să aibă echipe în Liga I: „A fost un meci de Liga I, care însă s-a jucat în Liga a II-a. Oraşe ca Iaşi şi Arad ar merita să aibă echipe în prima ligă. Noi ne-am atins obiectivul propus astăzi (n.r. - sâmbătă) şi cred că dacă am fi concretizat ocaziile avute în prima repriză, puteam lua toate cele trei puncte. Sibiul şi Petrolul rămân candidatele principale la promovare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite