Adio titlu pentru CFR Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După remiza cu Victoria Brăneşti, CFR Cluj e prima echipă care iese din cursa pentru prima poziţie. Clujenii au fost conduşi la Buzău de Victoria Brăneşti, egalând în minutul 70 prin Gabi Mureşan.

Campioana en-titre a României, CFR Cluj, a remizat, la Buzău, scor 1-1, în compania Victoriei Brăneşti. Cornel Coman a deschis scorul pentru ilfoveni, în minutul 21, iar Gabi Mureşan a readus egalitatea pe tabelă printr-un şut de la 30 de metri, în minutul 70.

„A fost un meci dificil, pe un teren pe care a fost foarte greu să jucăm. Am făcut o primă repriză slabă, a doua a fost destul de bună, iar pe final puteam câştiga. Am resimţit absenţa unui vârf împins care să ţină de minge. Kapetanos este nerefăcut şi nu puteam să risc de la început cu el. Cred că eliminarea lui Gabi Mureşan nu a fost corectă. Este greu să mai vorbim de titlu după rezultatul de astăzi. Obiectivul este acum să ne clasăm cât mai sus", a spus tehnicianul clujenilor, Alin Minteuan.

„Rezultatul este absolut injust! Am avut o primă repriză excelentă, în care ne-a lipsit şi şansa la bara lui Avram. Rămânem cu un gust amar pentru că nu am reuşit să batem campioana României. Sunt convins că vom creşte de la meci la meci şi nu se va pune problema retrogradării", a declarat şi antrenorul gazdelor, Ilie Stan.

Mureşan, Kapetanos şi De Zerbi, out

Pe lângă faptul că au pierdut două puncte preţioase, clujenii nu se vor putea baza în derby-ul cu Timişoara, de săptămâna viitoare, pe serviciile a trei jucători de bază. Gabi Mureşan a fost eliminat, aşa că va fi suspendat, situaţie în care se regăseşte şi Kapetanos, care a adunat patru avertismente în acest campionat. Şanse minime să joace are şi italianul De Zerbi, care s-a accidentat în partida de ieri. 

"Se aştepta mai mult de la Bastos, dar el nu e conectat, e un tip mai superficial."
Sorin Cârţu
fost antrenor CFR Cluj

"Cu siguranţă vom încerca să câştigăm etapa viitoare cu Poli Timişoara. Nu ne mai permitem alţi paşi greşiţi."
Alin Minteuan
 antrenor CFR Cluj

Victoria Brăneşti 1

Stoicescu - Maghici, S. Bar, Marincău, E. Nicola - Fl. Petre (D. Popa 73), Ispir, Novac, Todoran, R. Avram (Zuluf 80) - C. Coman (V. Simion 88). Antrenor: Ilie Stan

CFR Cluj 1

Nuno Claro -  Maftei, Cadu, I. Rada, Edimar - G. Mureşan, Peralta - Hora, Bastos (Kapetanos 46), Nicoară (Kivuvu 80) - De Zerbi (Batin 60).

Antrenor: Alin Minteuan

Au marcat: C. Coman 21 / G. Mureşan 70.

Eliminat: G. Mureşan 88

Stadionul „Gloria" (Buzău): 1.500

Arbitru: Alexandru Tudor

Achiziţiile, sub lupă

Kapetanos - fostul jucător al Stelei nu e în cea mai bună formă, a ratat o mare ocazie în minutul 49, şutând din centrul careului într-un adversar.

Maftei - folosit ca fundaş dreapta, a făcut un meci bun.

Nicoară - nu s-a mişcat deloc rău, dar mai are până să devină o certitudine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite