Adi Mutu, la mâna federaţiei engleze!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

După audierile de la Roma de miercuri, pentru Adrian Mutu urmează judecarea procesului de către Tribunalul Naţional Antidoping din Italia.

Reprezentantul acuzării este procurorul Ettore Torri, care va încerca să convingă instanţa de faptul că Mutu e recidivist, fiind depistat pozitiv cu cocaină în 2004, atunci când juca la Chelsea. „Ce s-a întâmplat în Anglia este deja o circumstanţă agravantă", spune Torri, care va cere o suspendare de cel puţin un an.

În acest sens, Federaţia engleză a fost solicitată să formuleze un raport explicativ, care ar putea reprezenta cheia întregului proces. De partea cealaltă, avocaţii lui Mutu sunt optimişti, sperând în eliminarea recidivei pe baza regulamentului Agenţiei Mondiale Antidoping (WADA).

Surprizele pot apărea însă tocmai din raportul britanicilor, menţionat mai sus, şi din timpul scurt de apărare pe care îl vor avea reprezentanţii lui Mutu.

Aşadar, toate scenariile rămân în continuare posibile, adică o suspendare între trei luni şi patru ani, în funcţie de încadrarea sau nu a faptei ca recidivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite