Adevărul despre... Ovidiu Herea: „Îmi place mult să desenez!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Herea
Ovidiu Herea

Fotbalistul de 26 de ani joacă la Rapid din iulie 2007 şi recunoaşte că s-a apucat de fotbal de dragul lui Hagi, după ce l-a văzut la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, în 1994. Acum, mijlocaşul s-a confesat cititorilor „Adevărul“ şi a dezvăluit amănunte picante din viaţa lui.

„Adevărul": Ce visai să te faci când erai mic?

Ovidiu Herea: Păi normal că voiam să fiu fotbalist. Ca Hagi voiam să fiu. De fapt, m-am apucat să joc imediat după Mondialul din '94... Rezultatele de-atunci m-au determinat să mă îndrept către acest fenomen.

Ce filme îţi plac?

Cele care sunt plecate de la cazuri reale. Hachiko e filmul care mi-a plăcut cel mai mult. E povestea unui câine căruia i-a murit stăpânul şi vine în gară. Stă acolo nouă ani. E un film de văzut, impresionant.

Cu bătaia cum stai? Ai dat sau ai luat?

Şi una şi alta. M-am bătut, fireşte. Păi dacă am crescut în Berceni, nu aveam cum să scap.

La ce te uiţi la o femeie?

La aspectul fizic. Asta face orice bărbat.

Dacă nu erai fotbalist, ce meserie ai fi ales?

Îmi plăcea să desenez. Cred că aş fi ales pictura dacă nu eram fotbalist. Mai desenez şi acum din când în când, dar nu prea am timp, că fotbalul îmi ocupă mai toată ziua.

Eşti bun la dans?

Nu pot să spun că ştiu sau că nu ştiu. Cred că m-aş descurca. Acum, cu stilul ăsta nou, e mai mult zbenguială. Se pricepe toată lumea. Cred că dacă ar fi vorba de un vals, acolo aş avea probleme.

Discovery Channel sau Playboy Channel ?

Discovery, fireşte. Nu am Playboy în grila de programe.

Dai bani foarte mulţi pe haine?

Da. Foarte des îmi cumpăr. Nu rezist. Cred că cei mai mulţi bani i-am dat pe un costum, 2.000 de euro. Cheltuiesc foarte mult pe adidaşi. Am casa plină de ei, am aproape 100 de perechi.

Curăţenie faci în casă?

Da, dau cu aspiratorul, bat covoare. O ajut pe mama când are nevoie.

La gătit te pricepi?

Nu ştiu să fac nici ouă în tigaie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite