Adevărul despre... Flavius Stoican: „Sunt un grădinar desăvârşit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flavius Stoican
Flavius Stoican

La 36 de ani, Flavius Stoican a preluat Dinamo ll şi speră ca în curând să devină un tehnician cunoscut în România. Până atunci, el dezvăluie ce preferinţe are în afara terenului de joc. Fostul internaţional mărturiseşte că una dintre pasiunile sale este să ude şi să tundă gazonul. 

„Adevărul": Ce poreclă aveai cind erai copil?

Flavius Stoican: Toţi îmi ziceau Rusu pentru că mă asemăn cu ei şi în plus mă cheamă şi Vladimir.

Îţi aduci aminte ce desene animate îţi plăceau?

Tom şi Jerry, ciocănitoarea Woddy şi alea cu Muttley, râde senzaţional căţelul ăla.

Ce filme preferi? Un film siropos sau un thriller?

Toate care au legătură cu Mafia. Gen Naşul, Băieţii Buni, A fost odată în America, filme care au la bază poveşti reale. Iar ca actori, Robert De Niro şi Al Pacino.

Genul de muzică favorită?

Muzică românească, nu neapărat manele, care nu-mi displac, dar prefer muzica românească uşoară. Transmite un mesaj dacă asculţi atent toate versurile.

Cine-i cea mai tare femeie din lumea show-bizzului?

Le admir pe Angelina Jolie şi Catherine Zeta Jones.

Ce meserie ţi s-ar fi potrivit dacă ai fi fost femeie?

Păi mi-ar fi plăcut să lucrez la bancă. Îmi sunt mie dragi cele de acolo, îmi place cum vorbesc, cum se îmbracă, cum arată, deşi nu cred că au salarii atât de mari. Sau stewardesă, sunt pe acelaşi stil.

Dacă ai fi pentru o zi preşedinte, ce ai schimba?

Îmi aduce aminte de un vers de al celor de la Paraziţii (n.r. - Dac-aş fi pentru-o zi preşedinte, V-aş amaneta pe toţi şi nu m-aţi prinde)... Serios vorbind, aş face în aşa fel încât toţi să aibă un loc de muncă, nu ar mai fi atâta supărare şi răutate.

Eşti un tip gospodar?

Da, asta da. Am o casă la Turnu Severin, o căsuţă cochetă, nu vreo mare vilă, şi ud gazonul zilnic, iar la trei zile îl tund. Sunt un grădinar desăvârşit.

Ce pasiuni ai pe lângă fotbal?

Pescuitul. Îmi place ca atunci când dau la peşte să fredonez muzică uşoară, mă relaxează. Nu vreau să mă laud dar am fost şi-n Deltă şi fiind din Turnu Severin, Dunărea e aproape, şi am avut câteva capturi frumoase. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite