Adevărul despre Eugen Trică: „Maneliştii şi-au făcut vile din banii mei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Eugen Trică“ e un om care le spune „pe bune“. Fotbalistul celor de la Chiajna a povestit pentru Adevărul de ce a renunţat la una dintre pasiunile sale din tinereţe, cum se destinde când este acasă, alături de familie, şi cum este să faci parte din „clanul“ Balaci.

„Adevărul": Te uiţi la desene animate?

Eugen Trică: M-ai nimerit cu întrebarea asta. Sunt topit după desenele animate, Disney Channel e canalul preferat al familiei. Am trei televizoare în casă şi se întâmplă frecvent să fie deschise toate în acelaşi timp pe canalul cu desene animate. Mă uit şi eu, şi soţia, Lorena, dar şi copii, Hristu şi Atanas.

Care e personajul tău preferat?

Spiderman. E cel mai tare. Când începe ne lipim toţi de televizor.

Îţi plac manelele?

Nu, m-am lecuit!

De ce?

Mi-au plăcut de la 19 ani până pe la vreo 22, în perioada mea de glorie. Am fost la multe petreceri cu Sorinel Puştiu, Adi Minune sau Vali Vijelie. Acum nu-mi mai plac manelele pentru că am realizat că am dat atât de mulţi bani la manelişti încât aceştia şi-au făcut vile din "cotizaţiile" mele.

Apropo, antrenorul Sorin Cârţu a spus că speriasei tot cartierul Craioviţa Nouă în perioada ta de glorie, adică de la 19 la 22 de ani...

Nea Sorin ştie el ce ştie. Eram golan mare, mi se spunea "Trică, spaima cartierului". De fapt, eu nu eram doar spaima cartierului Craioviţa Nouă, speriasem cam toate cartierele.

Cum erai?

Eram rău, umblam cu grupul meu de golani şi mă băgam la multe, de la bătăi până la femei...

Ai bătut rău pe cineva?

Sunt câţiva pe care i-am încins bine de tot. Îmi amintesc şi azi cum l-am bătut pe un metalist până l-am lăsat lat. Se dădea mai şmecher ca mine.

Cum te-ai înţeles cu Ilie Balaci, după ce te-ai îndrăgostit de fiica lui, Lorena?

La început a fost mai complicat. Auzise multe despre mine şi, în plus, credea că sunt ţigan. El e blond, eu am pielea mai închisă. Lucrurile au început să se aşeze abia după ce a aflat că tata are ochii albaştri şi că nu are cum să provin dintr-o familie de etnie rromă. Azi mă înţeleg foarte bine cu socru-meu. E un băiat de zahăr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite