Adevărul despre... Tibor Selymeş: „Am fost portar de hochei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tibor Selymeş dezvăluie că primul sport practicat de el a fost hocheiul. Fotbalul i-a captat apoi atenţia, şi a avut rezultate remarcabile, jucând cu naţionala la Mondialul din 94. Dincolo de teren, tehnicianul  este un tip pasionat de lucrurile exotice. Tocmai de aceea mărturiseşte că şi-ar dori să locuiască în Jamaica.

„Adevărul":  Ai vrut fotbal de mic sau visai să ajungi altceva ?

Tibor Selymeş: O pasiune a mea este hochei-ul. Am şi jucat în tinereţe. Iarna jucam hochei, eram portar, iar vara făceam fotbal.

Ce faci în timpul liber ?

Urmăresc toate meciurile. În principal pe cele din România, dar şi Champions League şi Cupa UEFA.

Ce preferi, filme sau cărţi?

Ca să mă relaxez mă uit la comedii sau la filme istorice. Îmi plac tare mult. De citit, în ultima perioadă citesc doar cărţi despre fotbal.

Găteşti?

Da, foarte des. Îmi plac foarte mult pastele, pe care le pregătesc foarte bine. Inventez tot felul de sosuri, deci mă pricep la gătit.

Unde ţi-ar plăcea să locuieşti ?

În Jamaica. Am fost acolo în vacanţă şi a fost extraordinar. Mi-a plăcut tot acolo; nisipul, marea, peisajul... Aş sta acolo!

Ce actor preferat ai?

Robert de Niro.

În meseria de antrenor te-a enervat vreun fotbalist încât l-ai pus să facă o sută de flotări sau să dea zece ture de teren?

Ohhhooo! De câte ori şi câţi m-au enervat! Pe lângă ture de teren sau flotări, le am dat şi câte o amendă, dar nu mai mare de zece euro.

Să înţelegem că eşti un antrenor exigent?

Da, sunt, iar relaţia dintre noi se poate defini prin respect!

 Câţi bani ai câştigat prima dată din fotbal şi ce ai făcut cu ei?

Am luat 2.000 lei cu foarte mulţi ani înainte si nu era vorba de salariu, pentru că atunci nu erau salarii, ci era vorba de o primă de joc. Ştiu sigur că mi-am cumpărat o pereche de blugi cu ei.

"Am decis să divorţez. Cristina vrea să rămână în Ungaria, eu îmi doresc să mă mut în România."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite