"Adevărul" a avut dreptate: Stefan Nikolici a fost reprimit la echipă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikolici
Nikolici

Gigi Becali a zis că atacantul muntenegrean Stefan Nikolici va fi reprimit la echipă, după actele de indisciplină comise, dar va fi amendat.

Totodată, patronul Stelei i-a lăudat pe Rusescu, Chipciu şi Chiricheş, afirmând despre ultimii doi că au "clasă mondială". Becali a mai dezvăluit una dintre intenţiile tactice ale antrenorului Ilie Stan, aceea de a-l folosi pe Cristian Tănase "al doilea vârf".

"Rusescu, pe care eu acum 5-6 luni era să-l dau, este cel mai bun atacant la noi. Bine că mi-a deschis Dumnezeu mintea şi am văzut! Nikolici revine la echipă şi o să ia o amendă. Cel mai important lucru este că i-am luat pe Chipciu şi Chiricheş la Steaua. Ăştia sunt de clasă mondială. Nu se pune problema să-i dau drumul lui Gardoş. Ăsta va fi cuplul de fundaşi centrali al Stelei, Gardoş cu Chiricheş. Mi-a spus Ilie că ar vrea să-l joace pe Tănase al doilea vârf", a conchis Becali.

"Adevărul" a dezvăluit încă de săptămâna trecută că atacantul muntenegrean va fi iertat de către Ilie Stan, la cererea lui Gigi Becali. Citeşte AICI articolul!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite