Motivele pentru care suporterii nu mai vin în "Groapă"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Andone a deplâns absenţa suporterilor de la stadion, într-un moment în care la Dinamo se impune ca echipa să fie purtată spre victorii de publicul spectator aşa cum se întâmplă la marile cluburi din lume.

Nu mai e un secret. Tot mai puţini suporteri dinamvişti vin la meciurile pe care echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare le dispută pe teren propriu. Lucrul acesta s-a observat şi la ultimul joc oficial al "câinilor", când în tribune nu au fost prezenţi mai mult de 2.500 de persoane.

"Pentru mine e o surpriză absenţa suporterilor. Ai nevoie de suporteri pentru a câştiga un campionat, mai ales că este o perioadă lungă în care nu s-au câştigat trofee. Suporterii trebuie să înţeleagă ca e nevoie de timp pentru a juca cum vor ei", a spus Andone după meciul cu Olimpia Bălţi.

Doar 3.176 de spectatori pe meci au fost în medie la meciurile "câinilor" din "Groapă", în sezonul precedent.

Media în "Ştefan cel Mare" a scăzut constant în ultimii trei ani: de la 4.200 în 2007-2008 (sezonul după câştigarea ultimului titlu), la 3.400 în 2008-2009, ajungând anul trecut la 3.176!

Iată motivele pentru care suporterii nu mai vin în "Groapă!":

1. Cearta dintre cele două grupuri de suporteri ai galeriei dinamoviste care datează din luna mai 2010. Aceştia s-au luat la bătaie chiar pe propriul stadion la meciul de campionat cu FC Timişoara, pe tema şefiei galeriei.

2. Evoluţia slabă a echipei în ultimele sezoane şi clasarea pe locul şase în clasament în campionatul trecut.

3. Conflictele dintre acţionari şi prietenia lui Cristi Borcea cu fraţii Becali, două persoane pe care suporterii dinamovişti le consideră inamicii clubului.

4. Campania slabă de transferuri în această vară

5. Rezultatele proaste din ultimii ani

6. Indolenţa jucătorilor

7. Slaba vizibilitate  de pe stadionul Dinamo

VEZI CE GALERIE A AVUT DINAMO LA MECIUL CU MANCHESTER UNITED

Citeşte mâine în "Adevărul" ce fotbalist străin de la Dinamo şi-a adus soţia şi fetiţa în România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite