Adailton:"Lazio e o mare echipă, dar vrem să o învingem!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian al echipei FC Vaslui, Martins Adailton, a declarat, marţi, la Radio Mana Mana Sport, că Lazio Roma, adversara din Liga Europa, are jucători mai valoroşi, dar crede că formaţia sa va compensa prin dăruire, informează Corriere dello Sport.

" Plecăm cu un mic avantaj după ce am remizat 2-2 la Roma, deoarece ne avatajează şi rezultate de 0-0 şi 1-1. Ar fi rezultate care ne-ar permite să depindem numai de noi în ultimul meci, cel de la Zurich. Nu suntem o echipă care să aşteptăm, dorinţa noastră este să punem presiune pe adversar. Vrem să repetăm meciul bun făcut cu Sporting Lisabona, atunci când am acoperit foarte bine terenul. Cu siguranţă Lazio are jucători mai valoroşi, dar vom compensa prin dăruire ", a spus Adailton.

Brazilianul a afirmat că FC Vaslui are o mare şansă să se califice în primăvara Ligii Europa. "Intenţia noastră este să ne calificăm şi avem o mare şansă deoarece jucăm pe teren propriu. Vrem să învingem o mare echipă, aşa cum este Lazio, şi să ajungem în primăvara europeană. Există speranţă, avem diverse posibilităţi, şi vom da totul pentru a câştiga. De două săptămâni pregătim acest meci şi vrem să ne punem adversarii în dificultate", a precizat Adailton.

Atacantul Vasluiului crede că echipa sa a demonstrat că este greu de învins: "La început am fost etichetaţi ca cea mai slabă formaţie din grupă şi toată lumea se gândea că ne va învinge. Apoi am demonstrat că nu este uşor să fim învinşi. Avem jucători de valoare şi vom încerca să facem lucruri bune, aşa cum am făcut şi pe Olimpico, sau cum am făcut în meciurile cu FC Zurich şi Sporting Lisabona".

Martins Adailton a declarat că principalul pericol vine de la atacantul german Miroslav Klose. "Am văzut partida pierdută de Lazio cu Juventus. Pot spune că au făcut un meci bun, dar le-a lipsit finalizarea. Au avut mult ghinion, dar trec printr-un moment bun şi au în Klose un jucător de mare clasă. El poate face diferenţa şi va trebui să fim foarte atenţi. De asemenea, şi Cisse poate schimba soarta unui meci dacă se află în zi bună", a spus brazilianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite