Adailton, asul de Caro al Vasluiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul a marcat unicul gol al meciului cu Bistriţa şi a adus a treia victorie consecutivă a echipei antrenate de Lopez Caro. După succesele cu Oţelul şi Dinamo, Vaslui a învins şi Gloria Bistriţa la capătul unei partide modeste în care diferenţa a fost făcută de execuţia lui Adailton.

La finalul partidei, cel care la un moment dat era „persona non-grata" la Vaslui, antrenorul Lopez Caro, i-a dedicat victoria lui Porumboiu, care ca va împlini mâine 60 de ani, şi a spus că nu renunţă la lupta pentru titlu: „Nu mă interesează că mă huiduie suporterii, eu îmi văd de treabă. Echipa joacă, a început să aibă rezultate şi ne luptăm la titlu".

Secundul Maqueda - plus, Lopez Caro - minus

Finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, şi-a mai domolit şi el tonul, odată cu a treia victorie consecutivă a spaniolului, dar a ţinut totuşi să arunce câteva înţepături spre tehnicianul său.

„Jocul nu a fost unul care să entuziasmeze, puteam să terminăm şi la egalitate, dar am jucat altădată şi bine şi am luat bătaie. Sunt foarte bucuros că am câştigat, pentru că în ultimii ani mereu pierdeam înainte de ziua mea de naştere. E o criză fantastică de antrenori, chiar dacă l-aş da afară pe Lopez Caro, nu aş şti pe cine să aduc. Iar în această formulă, cu secundul Maqueda, care reprezintă un plus, şi cu Lopez Caro un minus, suntem totuşi pe plus", a spus Porumboiu.

Boss-ul vasluian s-a hotărât să aducă un alt preparator fizic: „Am avut un scurtcircuit din punct de vedere fizic. Vom lua un alt preparator fizic, dacă nu vom găsi unul spaniol, vom aduce unul italian". 

"Îi dedic victoria lui Adrian Porumboiu, căruia îi doresc tot binele din lume. Eu mă lupt în continuare pentru titlu."
Lopez Caro
antrenor FC Vaslui

1-0

FC Vaslui: Kuciak - Luz, Farkaş, Papp, Milanov - Annang (Burdujan 9), Genchev, Wesley, Milisavljevic - Adailton (Zmeu 86), Yero Bello (Pouga 55). Antrenor: Lopez Caro

Gloria Bistriţa: Albuţ - Frăsinescu, Tudose, Szukala, Velcovici - Keita, A. Mureşan (G. Ene 69), Mărginean, Băjenaru (B. Moraes 69) - Predescu (Bawab 66), Moraes. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Gol: Adailton 66

Stadion: „Municipal"

Arbitru: Marian Balaci

Telex

S-au înţeles cu Maftei. Porumboiu a declarat după meci că transferul lui Maftei e ca şi făcut: „M-am înţeles cu Bucşaru şi am bătut palma şi cu jucătorul. Rămâne de lămurit situaţia de la Ligă, dacă Maftei poate juca pentru noi".

I-au strigat iar demisia lui Caro. Fanii vasluieni nu l-au iertat pe Lopez Caro. „Mulţumim pentru rezultatele de până acum, îţi urăm drum bun", a fost şi unul dintre mesajele suporterilor. E au scos batiste albe şi după golul lui Adailton.

Meme va fi prezentat oficial marţi. Mult aşteptata apariţie la stadion a lui Meme Stoica, noul preşedinte executiv, a fost amânată. „La Vaslui am cerut să nu am drept de semnătură, dar domnul Porumboiu vrea ca eu să am acest drept", a spus Meme, care va fi prezentat oficial marţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite