Abrudan: "Avem un moral foarte bun după victoria cu Olympiacos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa din Ghencea a învins cu scorul de 1-0 vicecampioana Greciei, Olympiacos Pireu, într-un meci amical diputat în Austria. Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul Bogdan Stancu, în minutul 11. Dincolo de rezultat, echipa a avut o evoluţie care le dă speranţe antrenorilor şi jucătorilor în vederea noului sezon.

„Am jucat contra unei echipe foarte valoroase şi am câştigat fără drept de apel, chiar dacă la limită. Acest rezultat ne dă un moral foarte bun pentru noul sezon”, a spus fundaşul Octavian Abrudan, care a jucat excelent ieri. Cel mai bun jucător al Stelei a fost însă Dorel Stoica, el dovedindu-se un adevărat lider în teren, pe la care trec majoritatea paselor. Fostul jucător al Universităţii Craiova a fost cel care a pasat decisiv la golul marcat de Stancu.

Angelov, lăudat de toată lumea

Steaua a obţinut aseară semnătura internaţionalului bulgar Stanislav Angelov (32 de ani) care fusese foarte aproape să accepte oferta ruşilor de la FC Rostov. Lăudat de presa din Bulgaria, fotbalistul este ridicat în slăvi şi de fostul său coleg de la Energie Cottbus, românul Ovidiu Burcă. „Steaua a făcut o afacere foarte bună, şi-a acoperit trei posturi: fundaş dreapta, stânga şi închizător. În plus, este un tip echilibrat şi un familist convins care are o viaţă sportivă exemplară”, a spus Burcă pentru „prosport.ro”. Fundaşul slovac Marian Cişovsky, de la FC Timişoara, este aşteptat şi el să semneze în ziele următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite