Abrudan, acontat de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă şi-a început mandatul de antrenor al Stelei cu o întâlnire cu jucătorii petrecută chiar în vestiarul din Ghencea.

Prima zi a tehnicianului la locul de muncă a conincis şi cu perfectarea transferurilor mijlocaşului Mihai Răduţ (Inter Curtea de Argeş) şi Florin Gardoş (fost la Concordia Chiajna).

Aseară, Steaua a mai dat o lovitură şi s-a înţeles cu fundaşul echpei FC Braşov, Octavian Abrudan (26 de ani). Acesta va merge cu roş-albaştrii în primul cantonament. De asemenea, roş-albaştrii sunt aproape să-l achiziţioneze pe fundaşul Stanislav Angelov (fost la Energie Cottbus), un internaţional bulgar de 32 de ani.

Piţurcă şi-a încheiat ziua printr-o discuţie avută cu reprezentanţii suporterilor. El le-a promis fanilor că patronul Gigi Becali nu îi va mai jigni, dar le-a cerut să încurajeze echipa şi să nu mai vină la stadion pentru a face scandal. Se pare că Piţurcă i-a asigurat pe suporteri că nu va accepta niciun compromis şi că va părărsi echipa la primele critici pe care Becali le va aduce jucătorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite