A vrut să lase baltă Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiricheş era dispus să renunţe la contractul cu roş-albaştrii doar pentru a juca împotriva lor. Vlad Chiricheş, fundaşul de la Pandurii Tg. Jiu, n-a ţinut cont de vorbele lui Gigi Becali, care îi spusese să nu intre pe teren contra Stelei.

„Chiricheş ar fi prost dacă ar juca serios cu Steaua. Joacă împotriva intereselor lui. Poate să spună că nu vrea să joace în acest meci. Dacă nu zice, înseamnă că are ceva la bibilică". Aşa l-a „mitraliat" toată săptămâna trecută Gigi Becali, patronul Stelei, pe fundaşul celor de la Pandurii, jucător care va trece la echipa din Ghencea din iarnă.

Chiricheş, însă, a ţinut neapărat să evolueze împotriva Stelei, fiind dispus chiar să rupă înţelegerea cu roş-albaştrii. „Mi se părea normal să joc, pentru că sunt sub contract cu Pandurii. În plus, pentru mine a fost o problemă de onoare, am vrut să arăt că am caracter", a spus fotbalistul de 21 de ani, titular şi în naţionala României, în meciul contra Franţei.

S-a opus lui Becali şi în iarnă

Nu este prima dată când Chiricheş se află în „opoziţie" faţă de Gigi Becali. În primăvară, miliardarul a dorit să-l ia pe fundaş la Steaua, oferindu-se să achite în schimbul său o datorie pe care cei de la Pandurii o aveau şi care i-a „costat" neprogramarea la meciul cu Oţelul. „ Dacă era să fiu dorit, ar fi trebuit să vină cu o ofertă clară, nu pe o datorie a clubului către ei sau cum s-a spus. Nu vreau să fiu monedă de schimb", a spus atunci jucătorul.

"Vlad Chiricheş mi-a spus că ar fi preferat să rezilieze înţelegerea cu Steaua decât să fie considerat trădător!"
Marin Condescu
finanţator Pandurii Tg. Jiu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite