A scăpat de una, dar dă de alta. Petroliştii vor să-l dea şi ei în judecată pe huliganul eliberat, dar sunt sceptici. "Cred că-i cerem bani degeaba!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
100 de zile a stat Dragoş Enache în închisoare pentru gestul său
100 de zile a stat Dragoş Enache în închisoare pentru gestul său

Dragoş Enache, suporterul ploieştean care l-a lovit pe George Galamaz cu pumnul în timpul meciului cu Steaua, din cctombrie 2011 a fost eliberat ieri. Huliganul care a oripilat România nu va scăpa însă de probleme, pentru că la rând să-l dea în judecată vine clubul Petrolul Ploieşti.

Prahoveii intenţionează să-i ceară acestuia daune financiare echivalente cu sumele pe care Petrolul le-ar fi putut încasa din vânzarea biletelor în perioada când s-a jucat cu porţile închise, dar şi pentru stricăciunile făcute la respectivul meci cu Steaua. Având în vedere că Dragoş Enache n-are bunuri pe numele său, ci doar un venit din şomaj de 500 de lei, conducerea prahovenilor e conştientă că demersul lor va fi unul de imagine şi nu vor vedea niciodată recuperate pierderile băneşti. „Pe 15 februarie ne vom întoarce din cantonament şi vom decide într-un consiliu de administraţie ce vom întreprinde pe cale civilă împotriva acestui Dragoş Enache. Pedeapsa dată de justiţie în penal este normală, dar noi vrem să recuperăm banii pierduţi din cauza lui. Ştim ce situaţie financiară are şi că va fi greu să vedem banii, dar trebuie s-o facem măcar de imagine. Ar fi urât să se spună că una am vorbit şi alta facem", a afirmat Alexandru Crângu, preşedintele Petrolului.

Are să-i dea 50.000 de lei şi lui Galamaz
Dragoş Enache ar trebui să dea un mare tun sau să muncească două vieţi pentru a se putea achita de daunele provocate de el la Petrolul - Steaua. În primul rând pentru că pierderile clubului ploieştean, care îi vor fi imputate mai mult ca sigur lui, sunt de ordinul zecilor de mii de euro. Apoi, nu trebuie uitaţi nici cei 50.000 de euro pe care Tribunalul Prahova l-a obligat să-i plătească drept daune lui George Galamaz, victima sa de pe 30 octombrie 2011. Statul nu-l poate obliga însă să plătească părţilor vătămate mai mult de 30% din veniturile sale lunare, ceea ce face ca achitarea să devină imposibilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite