A scăpat de patima jocurilor de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian  Sălăgean
Adrian Sălăgean

Fotbalistul Oţelului Adrian Sălăgean, autor al primului gol cu Dinamo, era dator vândut cămătarilor din Galaţi. Adrian Sălăgean este socotit unul dintre cei mai buni jucători de bandă stânga din România, el fiind dorit insistent în această vară de Victor Piţurcă la Steaua.

Până la urmă, Sălăgean a rămas la Galaţi, iar vineri a înscris un gol din lovitură liberă, în poarta lui Dinamo, care a deschis drumul Oţelului spre victorie în Ştefan cel Mare. Cariera fotbalistului născut şi crescut la Satu Mare a avut însă destule hopuri.

Mai întâi, pe când juca la Gloria Bistrişa, el a absentat un an de zile din cauza unei hepatite, iar după ce a revenit pe gazon a avut mari probleme cu jocurile de noroc. Se întâmpla în 2007 când tocmai se transferase la Oţelul, de la divizionara C, Someşul Satu Mare, iar Sălăgean nu era titular. El se refugiase în jocuri şi acumulase datorii mari la câţiva cămătari din oraş.

Cel care l-a scăpat de patima jocurilor de noroc a fost antrenorul de atunci al Oţelului, Petre Grigoraş. Grig a vorbit cu preşedintele Marius Stan şi împreună i-au chemat la stadion pe cei cărora Sălăgean avea să le dea bani. Aceştia şi-au primit banii direct din contractul fotbalistului, care i-a fost achitat acestuia în avans. Un an de zile, acesta a trăit doar din prime, deoarece banii lui fuseseră daţi la cămătari. Sălăgean s-a învăţat însă minte şi s-a vindecat de patima jocurilor.

Îndrăgostit de soţie din clasa a V-a

El a fost ajutat şi de cea care avea să-i devină soţie, Geanina, pe care fotbalistul o iubeşte din clasa a V-a. 

„Noi am învăţat în aceeaşi şcoală. O vedeam în fiecare zi şi o priveam îndelung. Am tot privit-o mai bine de un an, până în ziua în care Geanina s-a prins că îmi place de ea. Am simţit că şi ea mă place, dar a ezitat o vreme să îmi arate asta. Eram doar nişte copii. Când am am ţinut-o prima oară în braţe, i-am spus că nu am să-i mai dau drumul niciodată. Ea m-a intrebat dacă o amăgesc, dar, uite, azi suntem soţ şi soţie şi ne iubim la fel de mult ca în copilărie", mărturiseşte jucătorul, care s-a căsătorit cu Geanina la finalul anului 2008.

Soţia sa a terminat Facultatea de Studii Europene şi vine la toate meciurile lui Adrian. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite