A obosit Kapetanos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar trei goluri a marcat Kapetanos pentru Steaua  în acest retur
Doar trei goluri a marcat Kapetanos pentru Steaua în acest retur

Golgheterul Stelei nu a mai marcat de trei etape şi este într-un regres evident de formă. 807 minute jucate din totalul de 810 şi 3 goluri marcate. Acestea sunt cifrele returului pentru Pantelis Kapetanos.

Pantelis Kapetanos, eroul Stelei de până acum, a ajuns la capătul puterilor. Grecul a fost folosit aproape fără întrerupere de către antrenorul Mihai Stoichiţă în retur. De altfel, atacantul adus să-i fie concurent lui „Kape", Pepe Moreno, nu a evoluat decât foarte puţin în aceste nouă etape. Fără să fie titular în vreun meci, columbianul a intrat o singură dată, cu Gaz Metan, în locul grecului, în rest înlocuind un alt jucător din echipa Stelei. Astfel, din cauză că a fost forţat atât de mult s-a ajuns în situaţia în care Kapetanos nu mai poate să dea acelaşi randament ca înainte, acuzând starea de oboseală acumulată.

Stoichiţă însă nu îl poate menaja pe fotbalistul de 26 de ani, întrucât Steaua este implicată în lupta pentru titlu. Doar dacă roş-albaştrii tranşează rapid un meci în favoarea lor, atunci şi grecul poate fi trimis mai devreme la cabine. Aşa s-a întâmplat în singura partidă în care Pantelis a fost înlocuit, cu Mediaşul.

Condiţie pentru salarii

Gigi Becali a ţinut să lămurească ieri problema salariilor restante. „Jucătorii, dacă vor câştiga meciul cu Iaşi, imediat vor avea şi salariile. Dar salariile au o singură lună de întârziere. De-abia acum, pe 10, se face a doua lună", a spus Becali, care susţine că jucătorii nu sunt tensionaţi din cauză că au avut conturile goale de Paşte: „Nu ţipă nimeni şi nu face nimeni gălăgie. Probabil sunt doi-trei rebeli care nici măcar nu cred că sunt fotbalişti", a spus Becali. El l-a ironizat apoi pe Mihăiţă Pleşan: „Ăia frustraţi care nu cred că sunt fotbalişti fac figurile cu banii. Pe Pleşan l-am văzut că zicea că aşteaptă banii. A jucat trei meciuri şi a luat sute de mii de euro! Cel care poate să ţipe după bani e Bănel. El nu zice săracul nimic, şi e piston. Bănel dacă zice de bani, vă jur că a doua zi îi dau".

Gigi Becali insistă pentru „Vamă"

Gigi Becali a declarat că are convingerea că va construi o echipă puternică alături de Dinu Gheorghe. „Am vorbit cu Dinu Gheorghe acum câteva zile. Nici nu ştiu ce vrea de fapt, nu ştiu ce are în cap. Eu îi tot spun «dom‘ preşedinte, dom‘ preşedinte». Pare încântat de ideea că îl vrea Steaua, dar parcă nu i-ar conveni ceva, nu ştiu ce", a explicat Becali, care l-a înţepat şi pe actualul preşedinte, Valeriu Argăseală: „Nu trebuie să se supere, el va conduce din punct de vedere administrativ. Dar e o chestie de pricepere la fotbal, iar el n-are înclinaţie, n-are ochi la fotbalişti".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite