A Bola: „Rio Ave îl vrea pe Ricardo Fernandes de la Rapid”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul rapidist îşi negociază transferul la Rio Ave, în prima ligă din Portugalia, anunţă cotidianul A Bola, care mai notează că Fernandes este în litigiu cu giuleştenii.

„Deşi mai are contract cu Rapid, fundaşul central este în litigiu cu gruparea română, din cauza neplăţii salariului. Situaţia de conflict cu Rapid ar putea facilita mutarea imediată la Rio Ave. Tehnicianul Carlos Brito îl cunoaşte bine pe Ricardo Fernandes, din vremea când amândoi erau la Nacional. Pe lângă Rio Ave, există şi alte cluburi interesate de serviciile experimentatului fundaş”, notează A Bola, citat de Mediafax.

Săptămâna trecută, o altă publicaţie portugheză, Record, a scris că Ricardo Fernandes se află în atenţia clubului Pacos Ferreira.

Ricardo Fernandes nu a evoluat pentru Rapid în turul Ligii I, antrenorul Marius Şumudică preferându-i pentru postul de fundaş central pe Marius Constantin, Marcos Antonio sau Glauber. Jucătorul de 32 de ani a fost achiziţionat de Rapid în vara anului 2008 de la Nacional Madeira, împreună cu mijlocaşul Juliano Spadacio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite