"AISS va reevalua poziţia avută acum faţă de Gigi Becali"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Adevărul" vă pune la dispoziţie comunicatul emis de Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti în urma victoriei cu Universitatea Craiova.

Revenirea în Ghencea a fostelor glorii ale clubului, Vasile Aelenei, Lucian Bălan, Mihail Majearu, Ştefan Sameş şi Radu Troi, alături de Victor Piţurca şi Emeric Jenei (membru de onoare al AISS) este una de bun augur pentru toti steliştii. Pornita ca solicitare şi ca motive ale protestului suporterilor stelişti, întoarcerea fostelor glorii alături de club dă garanţia ca Steaua a intrat pe un făgaş de normalitate. Totodată, este de notat şi refacerea organigramei clubului prin înlocuirea persoanelor promovate pe baza relaţiilor de rudenie cu profesionişti consacraţi care vor avea, indubitabil, un rol important atât la echipele de juniori, cât şi la crearea unei atmosfere propice performanţei.

Nu în ultimul rand, este de apreciat faptul că majoritatea lucrurilor pentru care AISS a militat în ultimul timp (ridicarea interdicţiilor şi redeschiderea Peluzei Sud, dispariţia gardurilor dintre tribune şi teren, permiterea accesului nemijlocit cu steaguri, bannere şi coregrafii, promovarea fostelor glorii si numirea lui Emeric Jenei ca preşedinte) a fost luată în considerare şi pusă în aplicare de către Victor Piţurcă, suporterii stelişti găsind în sfârşit un partener de dialog care doreşte binele Stelei şi înţelege importanţa celui de-al 12-lea jucător, importanţă demonstrată din plin şi la meciul cu Universitatea Craiova. În continuare, reducerea rolului pe care îl au în club unele persoane care s-au dovedit a fi vădit împotriva suporterilor (e.g. Valeriu Argăseală), este esenţială pentru continuarea reformei roş-albastre.

Dincolo de directia pozitivă în care considerăm că se îndreaptă, în acest moment, clubul Steaua Bucureşti, trebuie atrasă atenţia asupra ieşirilor necontrolate ale creditorului acestui club, după meciul cu Universitatea Craiova. Considerăm că imaginea Stelei trebuie creată de către preşedinte, antrenor, jucători sau purtator de cuvânt şi că rolul creditorului este de a crea condiţiile propice performanţei, declaraţiile rămânând în cadrul atribuţiilor staff-ului tehnic şi de comunicare. În cazul în care astfel de ieşiri demne de teatrul burlesc, piperate cu urcări pe Maybach şi declaratii precum "EU trebuie să iau titlul oricum şi prin orice mijloace" vor continua, AISS îşi rezervă dreptul de a-şi reevalua pozitia avută în acest moment, datoria asociaţiei fiind de a apăra valorile steliste (onoare, demnitate, fair-play). Fara a submina autoritatea patronatului, este de preferat ca cele doua emisfere cerebrale ale Stelei sa se numească în momentul de fata Victor Piţurcă şi, respectiv, Emerich Jenei!

AISS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite