AEK Larnaca şi-a demis antrenorul! Nu se ştie încă cine va sta pe bancă împotriva Stelei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va juca ultimul meci din grupele Ligii Europa pe teren propriu, împotriva ciprioţilor de la AEK Larnaca, iar partida poate fi decisivă pentru calificarea în primăvara euopeană. În tabăra adversarilor s-a produs însă un şoc, care poate să nu fie tocmai benefic pentru roş-albaştrii.

AEK Larnaca a renunţat la serviciile antrenorului olandez Ton Caanen, după un început dezamăgitor de sezon. Asta după ce Caanen, care a fost adus sezonul trecut de directorul tehnic Jordi Cruyff, a reuşit s-o califice pe AEK Larnaca în grupele Ligii Europa, o premieră pentru fotbalul cipriot.

"A fost o decizie extrem de dificilă şi îi mulţumim lui Ton Caanen pentru loialitate şi pentru succesul adus echipei în ultimul an şi jumătate. Fără nicio îndoială, Ton Caanen a reuşit să devină cel mai de succes antrenor din istoria clubului şi îi dorim tot ce este mai bun", a anunţat clubul într-un comunicat.

În campionat, AEK Larnaca ocupă locul opt, cu 12 puncte mai puţine decît liderul Omonia Nicosia, iar în grupa J a Ligii Europa, ciprioţii sunt pe ultimul loc, cu două puncte.

Deocamdată n-a fost anunţat înlocuitorul lui Caanen, cel care ar urma să stea pe bancă şi împotriva Stelei, pe 15 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite