ADIO Euro 2024! Premierul Boc n-a avut timp să vorbească cu Mircea Sandu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc şi Daniel Funeriu
Emil Boc şi Daniel Funeriu

Premierul Emil Boc nu se va mai întâlni cu Mircea Sandu în acest început de an pentru a discuta despre organizarea turneului final al Euro 2024 în România şi Ungaria. Boc l-a delegat pe ministrul Daniel Funeriu să se ocupe de această problemă.

În aceste zile, Mircea Sandu aştepta un semn din partea lui Emil Boc pentru a se întâlni în vederea unei prime discuţii despre posibilităţile României de a se angaja într-o candidatură comună, alături de Ungaria, pentru organizarea unui turneu final de Campionat European în cele două ţări. Rămăsese ca primul ministru să găsească o "fereastră" pentru ca "Naşul" să-i facă o expunere cu privire la acest proiect. Răspunsul demnitarului a venit şi nu este prea încurajator. Boc l-a informat pe Mircea Sandu că nu se pot întâlni în viitorul apropiat, premierul delegându-l totuşi pe ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, să discute problema cu Sandu, scrie prosport.ro.

"Am discutat deja cu domnul ministru Funeriu. Avem programate amândoi nişte deplasări de lucru în străinătate. Am convenit ca, atunci când ne întoarcem, să ne întâlnim într-o zi când va putea dânsul", ne-a spus Mircea Sandu.

Faptul că Emil Boc nu se va întâlni în persoană cu Mircea Sandu are drept cauză problemele la zi ale ţării, dar poate fi şi un semn că primul ministru şi, implicit, Guvernul nu acordă o importanţă reală intenţiei FRF de a concepe un dosar comun româno-maghiar de candidatură. Implicarea României într-un asemenea proiect, conform cerinţelor UEFA, nu este posibilă fără garanţii şi susţinere din partea planului politic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite