Clubul ACU Arad se reorganizează din temelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singura echipă din România condusă de o femeie, ACU Arad, va evolua cu siguranţă în Liga a III-a începând din această vară. Deşi Geta Onu spera la eşalonul secund, ca urmare a problemelor pe care le au mai multe cluburi cu licenţierea, nu există suficiente fonduri pentru o participare în Liga a II-a.

"Am avut o întâlnire cu conducerea şi am decis să ne orientăm spre divizia a treia, indiferent de deciziile Comisiei de Licenţiere sau ale Federaţiei. Din păcate, nu avem fonduri necesare pentru eşalonul doi", a declarat antrenorul Costel Bogoşel. "Ideea este că vom miza pe jucători tineri, în special arădeni, până în 26-27 de ani", a mai spus Bogoşel, care va păstra doar patru fotbalişti din vechiul lot. Printre cei care vor pleca se numără şi căpitanul Zeno Bundea, în vârstă de 34 de ani, fostul elev al lui Mircea Lucescu din anii '90.

Despre ACU Arad

ACU Arad, club sponsorizat de Universitatea de Vest "Vasile Goldiş", condusă de rectorul Aurel Ardelean, a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU Arad a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011.În sezonul actual au fost la un pas să o elimine din competiţie pe CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite