ACU Arad speră să rămână în Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al celor de la ACU Arad, Geta Onu, a decis să nu mai plătească salariile fotbaliştilor pe ultimele două luni, ca urmare a retrogradării echipei în Liga a III-a.

"Prea m-au dezamăgit jucătorii ca să-mi pese ce se va întâmpla acum cu ei. Noi mai sperăm încă să rămânem în Liga a II-a, dar vom afla o decizie finală după 20 iunie. Dacă vom juca în Liga a III-a, ne vom baza mai mult pe jucători tineri, nu cred că vom mai apela la vreunul dintre cei care-şi termină contractul acum, la 30 iunie", a declarat Onu, care susţine că antrenorii Costel Bogoşel, Mihai Petcuţ şi Sandu Ţamboi vor rămâne la echipă: "Nu-i consider cei mai buni, însă sunt antrenorii în care am încredere totală. Lotul se va reuni pe 4 iulie, tot cu ei pe bancă. Se vor schimba multe la ACU, dar nu şi tehnicienii".

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011. Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din Arad, condusă de rectorul Aurel Ardelean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite