ACU Arad a lăsat o impresie bună în amicalul cu Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa din Aradul Nou a fost găzduită ieri de viceliderul Ligii I la Jimbolia, pentru un meci amical disputat în virtutea bunelor relaţii dintre cele două grupări.

Prima acţiune a meciului a fost irosită tocmai de atacantul timişoraen al lui ACU. Magdaş l-a ţintit pe Pantilimon din 7 metri, pentru ca, la cealaltă poartă, prima ocazie timişoreană să însemne reuşita de 1-0. Bilia a trimis o pasă neglijentă în spate, iar portarul Paul a fost obligat să-l faulteze pe Axente în careu. Ianis Zicu a transformat penalty-ul acordat şi gazdele preluau conducerea după 18 minute de joc. Apoi, Rocha l-a încercat pe Rusu cu un şut de la 14 metri, iar Ghionea a trimis cu capul pe lângă după un corner, dar cazia reprizei i-a aparţinut lui Budeanu. Atacantul arădenilor a ratat complet execuţia din poziţie ideală, după centrarea lui Bilia. În repriza secundă, partida a fost şi mai dinamică. Tot „alb-albaştrii" au început mai bine, dar un alt ex. polist, Popa, s-a pierdut cu firea când a trebuit să-l execute pe Pantilimon din interiorul careului. Timişorenii au răspuns prin Nikolic (şut respins de Rusu), pentru ca Aldea (lovitură liberă scoasă de sub transversală de Pantilimon) şi Enciu (reluare în goal-keeperul naţionalei) să rateze încă odată egalarea pentru ACU. Spre final, Magdaş nu a reuşit o preluare simplă în careu, iar Aldea l-a blocat în ultima clipă pe Nikolic, aşa că tabela nu s-a mai modifivat până la final. Cert este că, în ciuda înfrângerii, ACU a făcut un meci foarte bun, poate cel mai bun amical al iernii, informează sportarad.ro.

Poli: Pantilimon - Luchin (65 Burcă), Cisovski (46 Scutaru), Ghionea (78 Helder), Ignjatijevic (78 Matei) - Rafael Rocha (60 Popovici), Alexa, Tameş (46 Goga), Zicu - Magera (46 Ricketts), Axente (46 Nikolic). Antrenor: Duşan Uhrin jr.

ACU: Paul (30 Rusu, 60 Cobliş, 85 Iacob) - Bilia (84 Roşca), Nicolau (51 Aldea), Miculescu, Gligor (53 Sava) - Popa (77 Tau), Zaluschi (69 Onu), Bundea (70 Petrescu), Murineanu (61 Balla) - Magdaş (71 Băd), Budeanu (50 Enciu).

Despre ACU Arad

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011. În stagiunea actuală au fost la un pas să o elimine din competiţie pe campioana en-titre, CFR Cluj. Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, condusă de rectorul Aurel Ardelean, un recunoscut microbist.

FOTO: ProSport (www.liga2.ro)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite